HEATCOM fűtőkábel 400W(6mm-20W/m-20m)

20 m hosszú, 6 mm vastag fűtőkábel, 20 W/m teljesítménnyel. Ha az elektromos padlófűtést fűtőkábellel szeretnénk megoldani, akkor a 3-6 cm-es aljzatbeton kivitelezése során az aljzatszigetelés felett lévő vashálóra rögzítéssel, vagy az aljzatbetonra kerülő 2-3 cm-es betonrétegbe acél rögzítőszalag segítésével kell beágyazni.

A kábel kéteres, árnyékolt, IPX7 védettségű fűtőkábel. A fűtőkábel vezetői szilikon szigeteléssel vannak ellátva.

Garancia: 25 év

29.500 Ft ÁFA-val

ALKALMAZÁS

Fűtőkábeleink, gyárilag szerelt 2,5 m-es hidegvéggel többféle hosszúságban, 20W/m teljesítményben kaphatóak és 3-6 cm mélyen kell őket betonba ágyazni

A fűtőkábel tervezésénél a legfontosabb a megfelelő négyzetméterenkénti fűtési teljesítmény, illetve az ehhez a telepítés során alkalmazandó kábelek közti távolság meghatározása. Ehhez kérjük, olvassa el a weboldalunkon található információkat, egyeztessen energetikusával, szaktanácsadónkkal vagy kérjen ingyenes árajánlatot.

A HEATCOM padlófűtés egy speciális, prémium kategóriás Skandináv termék, melyet készre gyártva, komplett csomagban kaphat meg, versenyképes árban. Egy egy 6 mm átmérőjű kéteres fűtőkábel, amelyet különböző tekercs méretekben vásárolhat meg attól függően mekkora a fűtött helyiség alapterülete, hőigénye. A telepítési útmutatóban leírtak szakszerű alkalmazása után, melegburkolatú, laminált parkettás vagy hidegburkolatú, kerámiával, járólappal burkolt helyiségek padlófűtésére is alkalmas. Választhat bármilyen burkolatot, azokat később felújíthatja vagy akár változtathat a burkolatok típusán, elektromos padlófűtése sértetlen marad.
A fűtőkábellel kivitelezett, elektromos padlófűtés üzemeltetéséhez speciális padlófűtés termosztát használata kötelező! A padlófűtés termosztátok két szenzorral is rendelkeznek, így mérik a padló és a levegő hőmérsékletét egyaránt. HEATCOM - Fűtőkábel telepítési útmutató HU
Ezenkívül felhívjuk a figyelmet hogy elektromos padlófűtés kialakítása esetén, szakembernek kell gondoskodni a termosztátok bekötéséről, betáphálózat és szakszerű, szabványoknak megfelelő érintésvédelem kialakításáról!

MŰSZAKI ADATOK

Teljesítmény (W) 400W
Tekercs hosszúsága (m) 20m
Szükséges betáp (A) 1,74A
Vastagság (mm) 6mm
Hidegvég hossza (m) 2,5m
Feszültség 230V 50Hz
Külső borítás PVC
Belső vezető szigetelése Szilikon/PVC
Max kábelhőmérséklet 90 Celsius fok
Min. hajlítási sugár 36mm
Telepítési hőmérséklet Min.5 Celsius fok
Jótállás Teljesen beágyazva 25 év
Megfelelőségi nyilatkozat CE
Szabvány EN 60335-2-96 EN60800 M1