ADAX WIFI fűtőpanel

“Ha okos elektromos fűtést szeretne”

 

Az ADAX WIFI termékcsalád a norvég fűtőpanelek legmodernebb, a felhasználók egyedi fűtés igényei alapján kialakított verziója.

Ha korszerű, letisztult, gazdaságos elektromos fűtést keres, amit okos telefonról bárhonnan irányíthat, akkor az ADAX WIFI a tökéletes választás Önnek!

Adax Wifi fűtőpanel

Hova ajánljuk?

  • Átlagos otthonokba, ha szeretné az éppen aktuális élethelyzetéhez és napi rutinjához 100%-ban alakítani a fűtést.
  • Több szintes épületekbe, nagycsaládosoknak ha a sok helyiséget gyorsan szeretnék programozni, hőmérsékletet beállítani.
  • Elfoglalt embereknek, családoknak, akik a hőmérséklet gyors programozásával időt, energiát és pénzt nyerhetnek.
  • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol változó a nyitvatartás és az ügyfélforgalom.
  • Kiadó lakásokba, apartmanokba, hotelekbe ahol a gyerekzár funkcióval Ön irányíthatja a fűtést!
  • Nyaralókba fagymentesítésre, temperálásra, állagmegőrzésre, folyamatos távoli nyomon követést, ellenőrzést és felügyeletet kínálva
Adax wifi elektromos fűtés-Norvég fűtőpanel

“Ha okos elektromos fűtést szeretne”

Egyedülálló 8 év fűtőpanel garancia

 

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal az Adax Wifi elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia mellé, még 3 év javítási garanciát lehet vásárolni 5.000Ft bruttó összegért.

Hogyan működnek a Norvég elektromos fűtőpanelek?

 

Összefoglaltuk az Adax Wifi fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Három színben is elérhető

 

Összefoglaltuk az Adax Wifi fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

 

 

 

 

 

 

Szeretné a fűtésrendszerét okostelefonról vezérelni?
Szeretné ha hétvégi háza melegen fogadná, amikor Ön megérkezik?
Szeretné, ha gyermeke mindig komfortos melegbe érne haza az iskolából?

Szeretné egyszerűen, okostelefonjával leellenőrizni, hogy milyen otthon a hőmérséklet?

Ha igen, akkor a wifis norvég fűtésrendszereinket Önnek találták ki!

✔️️ Bárhol alkalmazható, ahol wifi hálózat van

✔️️ Bármilyen okostelefonról vezérelhető

✔️️ Egyszerűen  programozható, az Ön időbeosztásának megfelelően

✔️️ A programozással pénzt takaríthat meg

✔️️ Intelligens épületvezérlés kiépítése nélkül is kedvező árú megoldás

Hogyan működik a távvezérelt rendszer?

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelét, az azonnal képes fűteni a helyiséget. Ha  van megbízható wifi-internet hálózat a helyiségben, akkor le kell töltenie egy alkalmazást okostelefonjára.

Ezután a készülékeket össze kell párosítani.

Ezt követően Ön már a telefonról tudja a készüléket/eket irányítani.

Amikor Ön szeretné távolról vezérelni, csak az alkalmazást kell megnyitnia a telefonján

  • és azonnal látja, hogy a helyiség/ek/ben mennyi a hőmérséklet,
  • továbbá utasításokat adhat a készüléknek.

Hétvégi házában megoldódik a fagyvédelem, kellemes meleget tud varázsolni otthonról is.

Hol használják még a távvezérelt fűtésrendszert?

Vállakozók irodáiban, ahol az ügyfélforgalom nem állandó. A leegyeztetett időpontra az üzletfeleket kellemes meleg várja.

Ugyanez igaz „másodállású” szolgálatókra (fodrász, kozmetika, masszázs, műköröm, magánoktatók, stb)

Üzlethelyiségeknél, vendéglátóegységeknél a heti programozási lehetősségekkel a nyitva tartás idejére igazítható a fűtés.

Sokan szeretik gyerekszobákba telepíteni, mert, ha gyerekek megváltoztatják a beállításokat, az azonnal látszik távolról is, és visszaállítható a korábban beállított érték.

Kiegészítő fűtésként biztonsági tartalék céljából, figyelheti az épületben zajló folyamatokat, képet kap a primer fűtése működéséről is.

Milyen panelt válasszak?

Nagyon fontos, hogy megfelelő méretű panelt válasszon, olyat, amely képes önálló fűtésre a helyiségben. Célszerű légköbméterenként legalább 30 Watt teljesítménnyel számolni, de kevésbé szigetelt épületeknél akár 40-el is. Lényeges, hogy a készülékben legyen kellő teljesítménytartalék, gyorsan fel tudja fűteni a helyiséget és minél gyakrabban ki tudjon kapcsolni, amikor elérte a kívánt hőmérsékeletet.

A készülékek használhatók fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben, ugyanis fröccsenő víz ellen védettek IP24-es védettséggel és kettős szigeteléssel rendelkeznek, ezért kiválóan alkalmazhatóak fürdőszobák fagyvédelmére is

ADAX NEO WIFI

Fém felületű panelek 400, 600, 800, 1000, 1200, 1400 és 2000 W-os teljesítményekben

Adax Neo wifi Norvég elektromos fűtőpanel, telefonnal szabályozható termosztáttal

 

A Norvég Adax Neo Wifi elektromos fűtőpanel, maximálisan megfelel a modern kor és digitális világ támasztotta követelményeknek. Felhasználója mobiltelefonjáról vezérelheti, hőfokot állíthat, gyerekzárat kapcsolhat ki/be, előre ütemezett programokat szerkeszthet könnyedén és menthet el minden élethelyzetre, ami összefügg a lakás vagy ház fűtésével. A fűtött, meleg otthon adta kényelem, teljes tárházát szolgáltatja ez a típusú elektromos fűtőtest. 

Az applikáció SMART HEATER alkalmazást ingyenesen letöltheti mobiltelefonjára, melyet használhat iOS és ANDROID operációs rendszerekkel is. Az alkalmazás Magyar nyelvű, egyszerű, könnyen megérthető, segítségével a fűtőtest bárki számára átláthatóan vezérelhető és szabályozható a termosztát. A NordArt elektromos fűtőpanel használója választhat hogy a kezdőképernyőn +/- gombokkal beállít egy komfort hőmérsékletet vagy előre beütemezett programmal szabályozza a lakása, háza vagy irodája fűtését. A program elkészítése egyetlen fűtőtestnél sem volt még egyszerűbb, ugyanis grafikusan tudjuk beállítani másodpercek alatt és a különböző hőfokok különböző szín megjeleőlést kaptak, melyeket szintén mi választunk ki.

Az alkalmazást az elektromos fűtőpanel megvásárlása előtt is letöltheti, ingyenesen kipróbálhatja. 

Gyors

kalkulátor

Pár adat gyors megadásával kiszámolhatja a fűtendő helyiség hőigényét, meghatározhatja a beépítendő elektromos fűtőpanel teljesítményét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kalkulált értékek tájékoztató jellegűek! A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek! 

Ha azonnal szeretne vásárolni, akkor nincs más tennivalója, csak a kalkulált teljesítményt felfelé kerekítve, kiválasztja a lejjebb látható 7 kivitel közül a megfelelő méretet. Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a “Részletes-ingyenes árajánlatot kérek” gombra kattintva, adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink, egyedi teljesítmény tervezetet, árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.