Adax Neo Wifi fűtőpanel

 

“Ha okos elektromos fűtést szeretne”

 

Az ADAX WIFI termékcsalád a norvég fűtőpanelek legmodernebb, a felhasználók egyedi fűtés igényei alapján kialakított verziója.

Ha korszerű, letisztult, gazdaságos elektromos fűtést keres, amit okos telefonról bárhonnan irányíthat, akkor az ADAX WIFI a tökéletes választás Önnek!

Hogyan működnek?

Összefoglaltuk az Adax Wifi fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Megbízható Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat felsőfokon – A norvég fűtőpanel vásárlása előtt a tervezéskor, a vásárlás folyamatában, a házhozszállítás alatt és a vásárlás után is örömmel és készségesen segítünk mindenben és folyamatosan elérhetőek, naprakészek vagyunk.

 

Gyári cseregarancia és Garancia Plusz szolgáltatás

A gyártó minden Glamox fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. Ennek kiegészítéseként +3 év javítási garancia vásárolható minden Glamox elektromos norvég fűtésre, melynek díja bruttó 8.000Ft / panel.  

Hova ajánljuk?

 • Átlagos otthonokba, ha szeretné az éppen aktuális élethelyzetéhez és napi rutinjához 100%-ban alakítani a fűtést.
 • Több szintes épületekbe, nagycsaládosoknak ha a sok helyiséget gyorsan szeretnék programozni, hőmérsékletet beállítani.
 • Elfoglalt embereknek, családoknak, akik a hőmérséklet gyors programozásával időt, energiát és pénzt nyerhetnek.
 • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol változó a nyitvatartás és az ügyfélforgalom.
 • Kiadó lakásokba, apartmanokba, hotelekbe ahol a gyerekzár funkcióval Ön irányíthatja a fűtést!
 • Nyaralókba fagymentesítésre, temperálásra, állagmegőrzésre, ahol folyamatos távoli nyomon követést, ellenőrzést és felügyeletet kínál az Adax Wifi elektromos fűtés
 • Olyan felhasználóknak, akik pontosan nyomon akarják követni az energiafogyasztást minden helyiségben, minden fűtőpanelen, mivel az applikáció részletesen heti és havi bobtásban naplózza az energia felhasználást kw-ban.

Adax wifi elektromos fűtés-Norvég fűtőpanel
Adax neo compact nordart fűtőpanel

Manuális vezérlés

Amikor felszereli és bekapcsolja a Glamox fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével azonnal és egyszerűen. A készülék ekkor is autómatikusan ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot. Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretne, akkor csatlakoztatnia kell a panelt a lakás wifi hálózatához és használni a telefonos alkalmazást.

Adax compact norvég távvezérelhető fűtőpanel

Távirányítás, távvezérlés

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. Ezek után Ön a világ bármely pontjáról távolról irányíthatja a Glamox fűtőpaneleket, programozhatja működésüket és ellenőrízheti az aktuális hőmérsékletet.

Norvég adax compact fűtőpanel központi vezérléssel, központi irányítású elektromos fűtés

Az okostelefon a központi egység

Mivel minden Glamox Wifi panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanel(eke)t kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését. A központi egység szerepét a családtagok okostelefonja fogja betölteni.

Könnyen használható alkalmazás

Az Adax Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése percek alatt megtanulható. Az alkalmazás főbb lehetőségei:

 • Irányíthatja otthona fűtését a világ bármely pontjáról
 • Fűtőpaneljeit zónákba rendezheti és azokat külön vezérelheti
 • Egyéni, részletes programokat állíthat be életvitelének megfelelően
 • Gyerekzár beállításával letilthatja a fűtőpanel manuális állítását
 • Mérheti és nyomon követheti az egyes fűtőpanelek fogyasztását
 • Fűtőpaneljeit integrálhatja meglévő okosotthon rendszerébe
 • Riasztást állíthat be minimum és maximum hőmérsékletre
 • Öntanuló módban a fűtőpanel “megtanulja” a helyiség hőleadását, felfűtési idejét

adax wifi norvég távolról vezérelhető fűtőpanel applikáció okostelefonhoz
Nordart adax compact applikáció távirányítós panelhez
Norvég okosfűtés, gazdaságos, okostelefonnal irányítható elektromos központifűtés
Glamox elektromos fűtőpanel fürdőszobába. Nordart Norvég okosfűtés zuhanyzóba

Fürdőszobábák fűtésére is alkalmas

A Adax Neo Wifi  készülék használható fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Fürdőszobák fűtése esetén is ügyeljen a megfelelő felhelyezési magasságra, tehát a fűtőpanel alja a padlótól 10-20 cm-re legyen és mindenképpen alkalmazza  felszereléskor a zónabesorolási szabályokat! 

Google home, alexa okosotthon vezérléshez integrálható, illeszthető

Okosotthon rendszerekbe illeszthető

Az Adax Wifi alkalmazásban könnyen párosíthatja az Adax Wifi és különböző okosotthon alkalmazások regisztrációit, így egy applikáció segítségével irányíthatja a fűtőpaneleket és otthona többi okoseszközét. A támogatott alkalmazások:

 • Google Home
 • Homey
 • Amazon Alexa
 • Tibber
 • Future Home

Három színben is elérhető elektromos fűtés

Az Adax Wifi elektromos fűtőpanel, fém előlapos kivitelben, három színben is elérhető, 250W-tól 2000W teljesítményig.

 

Adax Wifi elektromos fűtés gránitszürke színben
Adax Wifi elektromos fűtőpanel fehér színben
Adax Wifi elektromos fűtés, fűtőpanel gyöngyház fekete színben

Gyors

kalkulátor

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a lenti gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a lenti gombra kattint, majd a hét panelméret közül, kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Adax neo compact nordart fűtőpanel

Hogyan működik a távvezérelt rendszer?

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. Ha  van megbízható wifi-internet hálózat a helyiségben, akkor le kell töltenie egy alkalmazást okos telefonjára.

Ezután a készülékeket össze kell párosítani telefonjával.

Ezt követően Ön már a telefonról tudja a készüléket irányítani.

Amikor Ön szeretné távolról vezérelni, csak az alkalmazást kell megnyitnia a telefonján és azonnal látja, hogy a helyiségben mennyi az aktuális hőmérséklet, továbbá utasításokat adhat a készüléknek.

Adax Neo wifi Norvég elektromos fűtőpanel, telefonnal szabályozható termosztáttal

 

A Norvég Adax Neo Wifi elektromos fűtőpanel, maximálisan megfelel a modern kor és digitális világ támasztotta követelményeknek. Felhasználója mobiltelefonjáról vezérelheti, hőfokot állíthat, gyerekzárat kapcsolhat ki/be, előre ütemezett programokat szerkeszthet könnyedén és menthet el minden élethelyzetre, ami összefügg a lakás vagy ház fűtésével. A fűtött, meleg otthon adta kényelem teljes tárházát szolgáltatja ez a típusú elektromos fűtőtest.

Az applikáció SMART HEATER alkalmazást ingyenesen letöltheti mobiltelefonjára, melyet használhat iOS és ANDROID operációs rendszerekkel is. Az alkalmazás Magyar nyelvű, egyszerű, könnyen megérthető, segítségével a fűtőtest bárki számára átláthatóan vezérelhető és szabályozható a termosztát. A NordArt elektromos fűtőpanel használója választhat hogy a kezdőképernyőn +/- gombokkal beállít egy komfort hőmérsékletet vagy előre beütemezett programmal szabályozza a lakása, háza vagy irodája fűtését. A program elkészítése egyetlen fűtőtestnél sem volt még egyszerűbb, ugyanis grafikusan tudjuk beállítani másodpercek alatt. A különböző hőfokok különböző szín megjelölést kaptak, melyeket szintén mi választunk ki.

Az alkalmazást az elektromos fűtőpanel megvásárlása előtt is letöltheti, ingyenesen kipróbálhatja.