ADAX WIFI fűtőpanel

„Ha okos elektromos fűtést szeretne”

 

Az ADAX WIFI termékcsalád a norvég fűtőpanelek legmodernebb, a felhasználók egyedi fűtés igényei alapján kialakított verziója.

Ha korszerű, letisztult, gazdaságos elektromos fűtést keres, amit okos telefonról bárhonnan irányíthat, akkor az ADAX WIFI a tökéletes választás Önnek!

Egyedülálló 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal az Adax Wifi elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia mellé, még 3 év javítási garanciát lehet vásárolni 5.000Ft bruttó összegért.

Hogyan működnek a Norvég elektromos fűtőpanelek?

Összefoglaltuk az Adax Wifi fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Három színben is elérhető

Az Adax Wifi elektromos fűtőpanel, fém előlapos kivitelben, három színben is elérhető, 250W-tól 2000W teljesítményig.

 

Adax Wifi elektromos fűtés gránitszürke színben
Adax Wifi elektromos fűtőpanel fehér színben
Adax Wifi elektromos fűtés, fűtőpanel gyöngyház fekete színben

Hova ajánljuk?

  • Átlagos otthonokba, ha szeretné az éppen aktuális élethelyzetéhez és napi rutinjához 100%-ban alakítani a fűtést.
  • Több szintes épületekbe, nagycsaládosoknak ha a sok helyiséget gyorsan szeretnék programozni, hőmérsékletet beállítani.
  • Elfoglalt embereknek, családoknak, akik a hőmérséklet gyors programozásával időt, energiát és pénzt nyerhetnek.
  • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol változó a nyitvatartás és az ügyfélforgalom.
  • Kiadó lakásokba, apartmanokba, hotelekbe ahol a gyerekzár funkcióval Ön irányíthatja a fűtést!
  • Nyaralókba fagymentesítésre, temperálásra, állagmegőrzésre, ahol folyamatos távoli nyomon követést, ellenőrzést és felügyeletet kínál az Adax Wifi elektromos fűtés
Adax wifi elektromos fűtés-Norvég fűtőpanel

Mekkora méretű fűtőpanelt válasszak?

Gyors

kalkulátor

Pár adat gyors megadásával kiszámolhatja a fűtendő helyiség hőigényét, meghatározhatja a beépítendő elektromos fűtőpanel teljesítményét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kalkulált értékek tájékoztató jellegűek! A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek! 

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a gombra kattint, majd boltunkban kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Hogyan működik a távvezérelt rendszer?

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. Ha  van megbízható wifi-internet hálózat a helyiségben, akkor le kell töltenie egy alkalmazást okos telefonjára.

Ezután a készülékeket össze kell párosítani telefonjával.

Ezt követően Ön már a telefonról tudja a készüléket irányítani.

Amikor Ön szeretné távolról vezérelni, csak az alkalmazást kell megnyitnia a telefonján és azonnal látja, hogy a helyiségben mennyi az aktuális hőmérséklet, továbbá utasításokat adhat a készüléknek.

Adax Neo wifi Norvég elektromos fűtőpanel, telefonnal szabályozható termosztáttal

 

A Norvég Adax Neo Wifi elektromos fűtőpanel, maximálisan megfelel a modern kor és digitális világ támasztotta követelményeknek. Felhasználója mobiltelefonjáról vezérelheti, hőfokot állíthat, gyerekzárat kapcsolhat ki/be, előre ütemezett programokat szerkeszthet könnyedén és menthet el minden élethelyzetre, ami összefügg a lakás vagy ház fűtésével. A fűtött, meleg otthon adta kényelem teljes tárházát szolgáltatja ez a típusú elektromos fűtőtest.

Az applikáció SMART HEATER alkalmazást ingyenesen letöltheti mobiltelefonjára, melyet használhat iOS és ANDROID operációs rendszerekkel is. Az alkalmazás Magyar nyelvű, egyszerű, könnyen megérthető, segítségével a fűtőtest bárki számára átláthatóan vezérelhető és szabályozható a termosztát. A NordArt elektromos fűtőpanel használója választhat hogy a kezdőképernyőn +/- gombokkal beállít egy komfort hőmérsékletet vagy előre beütemezett programmal szabályozza a lakása, háza vagy irodája fűtését. A program elkészítése egyetlen fűtőtestnél sem volt még egyszerűbb, ugyanis grafikusan tudjuk beállítani másodpercek alatt. A különböző hőfokok különböző szín megjelölést kaptak, melyeket szintén mi választunk ki.

Az alkalmazást az elektromos fűtőpanel megvásárlása előtt is letöltheti, ingyenesen kipróbálhatja.

 

Norvég termék igazi norvég fűtőpanel, fűtés, skandináv fűtés

Szerezze meg a 7.000 Ft kedvezményt első vásárlásából!

Legyen Ön is NordArt klubtag, így értesül az akciókról és kedvezményesen vásárolhat.

Ön sikeresen feliratkozott a NordArt Klubba!