ADAX WIFI fűtőpanel

“Ha okos elektromos fűtést szeretne”

 

Az ADAX WIFI termékcsalád a norvég fűtőpanelek legmodernebb, a felhasználók egyedi fűtés igényei alapján kialakított verziója.

Ha korszerű, letisztult, gazdaságos elektromos fűtést keres, amit okos telefonról bárhonnan irányíthat, akkor az ADAX WIFI a tökéletes választás Önnek!

Egyedülálló 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal az Adax Wifi elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia mellé, még 3 év javítási garanciát lehet vásárolni 5.000Ft bruttó összegért.

Hogyan működnek a Norvég elektromos fűtőpanelek?

Összefoglaltuk az Adax Wifi fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Három színben is elérhető

Az Adax Wifi elektromos fűtőpanel, fém előlapos kivitelben, három színben is elérhető, 250W-tól 2000W teljesítményig.

 

Adax Wifi elektromos fűtés gránitszürke színben
Adax Wifi elektromos fűtőpanel fehér színben
Adax Wifi elektromos fűtés, fűtőpanel gyöngyház fekete színben

Hova ajánljuk?

  • Átlagos otthonokba, ha szeretné az éppen aktuális élethelyzetéhez és napi rutinjához 100%-ban alakítani a fűtést.
  • Több szintes épületekbe, nagycsaládosoknak ha a sok helyiséget gyorsan szeretnék programozni, hőmérsékletet beállítani.
  • Elfoglalt embereknek, családoknak, akik a hőmérséklet gyors programozásával időt, energiát és pénzt nyerhetnek.
  • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol változó a nyitvatartás és az ügyfélforgalom.
  • Kiadó lakásokba, apartmanokba, hotelekbe ahol a gyerekzár funkcióval Ön irányíthatja a fűtést!
  • Nyaralókba fagymentesítésre, temperálásra, állagmegőrzésre, ahol folyamatos távoli nyomon követést, ellenőrzést és felügyeletet kínál az Adax Wifi elektromos fűtés
Adax wifi elektromos fűtés-Norvég fűtőpanel

Mekkora méretű fűtőpanelt válasszak?

Gyors

kalkulátor

Pár adat gyors megadásával kiszámolhatja a fűtendő helyiség hőigényét, meghatározhatja a beépítendő elektromos fűtőpanel teljesítményét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kalkulált értékek tájékoztató jellegűek! A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek! 

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a gombra kattint, majd boltunkban kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Hogyan működik a távvezérelt rendszer?

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. Ha  van megbízható wifi-internet hálózat a helyiségben, akkor le kell töltenie egy alkalmazást okos telefonjára.

Ezután a készülékeket össze kell párosítani telefonjával.

Ezt követően Ön már a telefonról tudja a készüléket irányítani.

Amikor Ön szeretné távolról vezérelni, csak az alkalmazást kell megnyitnia a telefonján és azonnal látja, hogy a helyiségben mennyi az aktuális hőmérséklet, továbbá utasításokat adhat a készüléknek.

Adax Neo wifi Norvég elektromos fűtőpanel, telefonnal szabályozható termosztáttal

 

A Norvég Adax Neo Wifi elektromos fűtőpanel, maximálisan megfelel a modern kor és digitális világ támasztotta követelményeknek. Felhasználója mobiltelefonjáról vezérelheti, hőfokot állíthat, gyerekzárat kapcsolhat ki/be, előre ütemezett programokat szerkeszthet könnyedén és menthet el minden élethelyzetre, ami összefügg a lakás vagy ház fűtésével. A fűtött, meleg otthon adta kényelem teljes tárházát szolgáltatja ez a típusú elektromos fűtőtest.

Az applikáció SMART HEATER alkalmazást ingyenesen letöltheti mobiltelefonjára, melyet használhat iOS és ANDROID operációs rendszerekkel is. Az alkalmazás Magyar nyelvű, egyszerű, könnyen megérthető, segítségével a fűtőtest bárki számára átláthatóan vezérelhető és szabályozható a termosztát. A NordArt elektromos fűtőpanel használója választhat hogy a kezdőképernyőn +/- gombokkal beállít egy komfort hőmérsékletet vagy előre beütemezett programmal szabályozza a lakása, háza vagy irodája fűtését. A program elkészítése egyetlen fűtőtestnél sem volt még egyszerűbb, ugyanis grafikusan tudjuk beállítani másodpercek alatt. A különböző hőfokok különböző szín megjelölést kaptak, melyeket szintén mi választunk ki.

Az alkalmazást az elektromos fűtőpanel megvásárlása előtt is letöltheti, ingyenesen kipróbálhatja.