Elektromos fűtéseink

Norvég elektromos fűtőpanelek, nordart fűtés. Gazdaságos, energiatakarékos modern fűtésrendszerek.

Norvég elektromos fűtőpanelek

Prémium kategóriás,oldalfali, norvég gyártású elektromos fűtőpanelek egyedülálló, 5 év teljes körű cseregaranciával. Norvégia népszerű fűtőpaneljei, ismerje meg a legnagyobb norvég gyártókat.

Olcsó, minőségi elektromos fűtőpanel

Egyéb elektromos fűtőpanelek

Ha a Norvég fűtőpanelek árait magasnak találja, kompromisszumos megoldásként, választhat három megbízható gyártó termékeiből is. Kínálunk manuális, digitális vagy wifi-s megoldásokat, 1-5 év garanciával.

Elektromos padlófűtések beltérbe

Elektromos padlófűtések Dániából. Járólap és laminált parketta alá is egyszerűen és gyorsan szerelhető fűtőszőnyegek. Prémium technológia, 25 év garanciával, helyi és wifi-s távvezérléssel.

Infrapanelek & infrafűtés

Több gyártó közül is választhat infrapanelt, melyet szerelhet mennyezetre, oldalfalra vagy lábbal hordozható kivitelben. Fürdőbe is szerelhető.

Fürdőszoba fűtések, törölközőszárítók

Fürdőszobájának elektromos fűtésére több lehetőséget is kínálunk. Gazdaságos megoldások törölköző-szárításra, kiegészítő vagy fő oldalfali fűtésre, padlófűtésre, vagy mennyezeti infra fűtésre.

Hasznos és praktikus elektromos fűtés kiegészítés

Hasznos és praktikus kiegészítők

Ha a fűtőpaneleket nem tudja rögzíteni oldalfalra és tartólábat szeretne hordozható megoldáshoz, esetleg cipőszárításra van szüksége.