BEHA fűtőpanel

„Ha egyszerű, tradicionális elektromos fűtést keres”

 

A Beha fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városban gyártják. A gyár 1912-óta gyárt elektronikai termékeket, elsősorban elektromos fűtéseket. A fűtőpaneljeik a könnyű kezelhetőséget, egyszerűséget és a tradicionális megbízhatóságot képviselik.

A legújabb Beha modell 2014/16-os fejlesztésénél is ezt tartották szem előtt és olyan modern fűtőtestet alkottak, ami teljesen egyedi jellemzői mellett, megőrizte az egyszerűségét is.

Kivételes 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal a Beha norvég elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia kibővíthető, még 3 év javítási garanciával.

Beha norvég elektromos fűtés hőmérséklet kijelzés kivetítő

Egyedi hőmérséklet kivetítés

A Beha fűtőpanelek nem tartalmaznak kijelzőt, vezérlőgombokat, csak egy rejtett forgógombot, ami segítségével be tudjuk állítani a cél hőmérsékletet.

A fűtőtest a padlóra vetíti a beállított hőmérsékletet, majd a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezután a fűtőpanel a beállított hőmérsékleten temperálja a helyiséget.

 

WiFi-mobiltelefon távirányítás

Ha a manuális „tekerős” helyszíni beállításnál többet akar, például programozást, távolról történő hőfok ellenőrzést, szabályozást, akkor a Beha elektromos fűtőpanel erre is nyújt megoldást. Letölthető hozzá egy még csak angol nyelven elérhető alkalmazás, így okostelefonjával távolról vezérelheti a fűtést.

Minden Beha norvég fűtőpanel beépített WiFi vezérlővel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanelt kell megvennie, nincs szükség külön egységek beszerzésére. Így olcsón építhet ki, okos elektromos fűtést otthonába!

Hova ajánljuk?

  • Átlagos lakásokba, házakba
  • Panziókba, kiadó lakásokba, vendégházakba, szállodákba
  • Nyaralókba, hétvégi házakba
  • Fürdőszobákba, mosókonyhákba, mosdókba

Helyszűkében ideális

A kisebb típusok a legkisebb szélességgel rendelkeznek a norvég fűtőpanelek palettáján, így pici fürdőkben, mosdókban, helyszűkében is könnyű az elhelyezésük.

Beha elektromos norvég fűtés wifi vezérléssel

Hogyan működnek a Norvég elektromos fűtőpanelek?

Összefoglaltuk az Beha fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Mekkora méretű fűtőpanelt válasszak?

Gyors

kalkulátor

Pár adat gyors megadásával kiszámolhatja a fűtendő helyiség hőigényét, meghatározhatja a beépítendő elektromos fűtőpanel teljesítményét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kalkulált értékek tájékoztató jellegűek! A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek! 

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a gombra kattint, majd boltunkban kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Fürdőszoba fűtésére is alkalmas

A Beha fűtőpanelek IP24 – Fröccsenő víz és pára elleni védelemmel rendelkeznek. Ezért fürdőszobákba, wc-be, mosókonyhába is felszerelhetőek, a szabvány szerinti zónabesorolással.

fűtőpanel fürdőszobába, kettős szigeteléssel, ip24 védelemmel
Beha nordart fűtőpanel fürdőszobába, wc-be
Nordart beha elektromos fűtés fürdőbe

Felszerelés

A Beha norvég elektromos fűtőpanelt önálló és kiegészítő fűtésre egyaránt ajánljuk, oldalfalra szerelt kivitelben. Minden panelhez ingyenesen jár az oldalfali rögzítő konzol, melynek segítségével a fűtőpanel szakszerűen és stabilan a falra rögzíthető. A megfelelő csavar a kiválasztása a felszerelő feladata ugyanis a tipli-csavar típusát a fal anyaga fogja meghatározni.

Ha az oldalfalon nincs elég hely és a felfúrás nem lehetséges, akkor ajánljuk a kiegészítő lábat, amit egyszerűen a fűtőpanel aljára lehet pattintani.

A Beha fűtőpanelek magassága egységesen 40 cm, hosszuk a teljesítmény függvényében változik. Nem foglal sok helyet az oldalfalon, a hagyományos radiátornál jóval kisebb helyen elfér. A panel vezetéke dug villás kivitelben készül, és a panel mögött rejtve elfér a vezeték és a konnektor. 

Norvég termék igazi norvég fűtőpanel, fűtés, skandináv fűtés

Szerezze meg a 7.000 Ft kedvezményt első vásárlásából!

Legyen Ön is NordArt klubtag, így értesül az akciókról és kedvezményesen vásárolhat.

Ön sikeresen feliratkozott a NordArt Klubba!