BEHA fűtőpanel

“Ha egyszerű, tradicionális elektromos fűtést keres”

 

A Beha fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városban gyártják. A gyár 1912-óta gyárt elektronikai termékeket, elsősorban elektromos fűtéseket. A fűtőpaneljeik a könnyű kezelhetőséget, egyszerűséget és a tradicionális megbízhatóságot képviselik.

A legújabb Beha modell 2014/16-os fejlesztésénél is ezt tartották szem előtt és olyan modern fűtőtestet alkottak, ami teljesen egyedi jellemzői mellett, megőrizte az egyszerűségét is.

Beha norvég elektromos fűtés távirányítóval

Kivételes 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal a Beha norvég elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia kibővíthető, még 3 év javítási garanciával.

Beha norvég elektromos fűtés hőmérséklet kijelzés kivetítő

Egyszerű manuális termosztát

A Beha PB fűtőpanel beépített termosztáttal rendelkezik, nem szükséges külön termosztát felszerelése. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget.

A panel oldalán található a főkapcsoló és a tetején egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani.

A fűtőpanel ezután folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a kívánt és beállított hőmérsékletet.

Bluetooth-mobiltelefon távirányítás

Ha a manuális “tekerős” helyszíni beállításnál többet akar, például programozást, távolról történő hőfok ellenőrzést, szabályozást, akkor a Beha elektromos fűtőpanel erre is nyújt megoldást. Letölthető hozzá egy még csak angol nyelven elérhető alkalmazás, így okostelefonjával távolról vezérelheti a fűtést.

A Beha Bluetooth norvég fűtőpanel beépített bluetooth vezérlővel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanelt kell megvennie, nincs szükség külön egységek beszerzésére. Így olcsón építhet ki, okos elektromos fűtést otthonába!

Hova ajánljuk?

  • Átlagos lakásokba, házakba
  • Panziókba, kiadó lakásokba, vendégházakba, szállodákba
  • Nyaralókba, hétvégi házakba
  • Fürdőszobákba, mosókonyhákba, mosdókba

Helyszűkében ideális

A kisebb típusok a legkisebb szélességgel rendelkeznek a norvég fűtőpanelek palettáján, így pici fürdőkben, mosdókban, helyszűkében is könnyű az elhelyezésük.

norvég fűtőpanel távirányítással

Hogyan működnek a Norvég elektromos fűtőpanelek?

Összefoglaltuk az Beha fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Fürdőszoba fűtésére is alkalmas

A Beha fűtőpanelek IP24 – Fröccsenő víz és pára elleni védelemmel rendelkeznek. Ezért fürdőszobákba, wc-be, mosókonyhába is felszerelhetőek, a szabvány szerinti zónabesorolással.

fűtőpanel fürdőszobába, kettős szigeteléssel, ip24 védelemmel
Beha nordart fűtőpanel fürdőszobába, wc-be
Nordart beha elektromos fűtés fürdőbe

Felszerelés

A Beha norvég elektromos fűtőpanelt önálló és kiegészítő fűtésre egyaránt ajánljuk, oldalfalra szerelt kivitelben. Minden panelhez ingyenesen jár az oldalfali rögzítő konzol, melynek segítségével a fűtőpanel szakszerűen és stabilan a falra rögzíthető. A megfelelő csavar a kiválasztása a felszerelő feladata ugyanis a tipli-csavar típusát a fal anyaga fogja meghatározni.

Ha az oldalfalon nincs elég hely és a felfúrás nem lehetséges, akkor ajánljuk a kiegészítő lábat, amit egyszerűen a fűtőpanel aljára lehet pattintani.

A Beha fűtőpanelek magassága egységesen 40 cm, hosszuk a teljesítmény függvényében változik. Nem foglal sok helyet az oldalfalon, a hagyományos radiátornál jóval kisebb helyen elfér. A panel vezetéke dug villás kivitelben készül, és a panel mögött rejtve elfér a vezeték és a konnektor. 

Gyors

kalkulátor

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a lenti gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a lenti gombra kattint, majd az öt panelméret közül, kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Rólunk mondták

" Röviden minden jó. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Szánti Róbert

" Korrekt kiszolgálás, tájékoztatás a termék ismertetése. Mindenkinek ajánlom. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Magyar Attila

" Az eladó segítőkészsége és termékei minősége a szállítás gyorsasága, kapcsolattartás, visszahívás területén nagy segítség egy vásárlónak, később pedig a használónak. Csak ajánlani tudom Őket. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Mészáros Tamás

" Remek kiszolgálás, jó ár. Szuper, csak ajánlani tudom. Előzetesen azért egyeztessetek időpontot. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Szabó Károly

" Készséges, kedves, hozzáértő kiszolgálás, kellemes tapasztalat, csak ajánlani tudom! "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Éva Yilmazné Katona 

" Nagyon korrekt hely. Kiváló kommunikáció és segítő készség "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Dori Ede

" Nagyon köszönöm a hozzám való mindig pozitív, kedves hozzáállásukat! Minden gördülékenyen és gyorsan zajlott, maximálisan elégedett vagyok az önök szolgáltatásával és lelkiismeretes segítségükkel. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Vidovits Dániel

" Köszönöm az udvarias és gyors kiszolgálást. A termék (Adax Neo Compact Wifi 15 fehér fűtőpanel (1500W)) azóta is nagy megelégedettségünkre kiválóan működik. Hozzáértő tanácsadással segítette vásárlásunkat. Köszönöm. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Takács György

" Szívesen ajánlom cégüket a vásárlóknak. Udvariasak, gyorsak , megbízhatók. Külön köszönöm, hogy bármilyen kéréssel, kérdéssel fordultam önökhöz, újra és újra türelmesen álltak rendelkezésemre, és láttak el jó tanácsokkal. Az Adax fűtőtestek is kifogástalanul működnek. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Dr. Barna Erzsébet

" Èn nagyon elégedett vagyok a készülékkel,. Köszönöm a vásárlás előtt kapott segítséget is. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Süle Zsuzsanna

"Rendeltem Önöktől egy fürdőszobai fűtőpanelt. Ez úton is köszönöm a szakmai segítségüket. Külön köszönet,hogy felhívtak és részletesen érthetően elmagyaráztak mindent. Segítettek a termosztát kiválasztásában is. Gyorsaság,udvariasság ,hozzáértés. Ezek Önök. Munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánok."

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Hegyi Tiborné