Glamox fűtőpanel

„Ha rossz a szigetelés”

 

A Glamox fűtőpanel a norvég Adax gyár kiváló terméke, mely 25 éve bizonyít Skandinávia leghidegebb részein is, ahol a megfelelő fűtéstrendszer kiválasztása nem kedv vagy szimpátia, hanem létkérdés!

Ha kinézetben és megbízhatóságba egy igazi skandináv termékre vágyik, mely hosszú időn keresztül garantálja otthonában a biztonságos fűtést, mindezt a leghatékonyabb módon, akkor Önnek a Glamox termékcsalád a legjobb megoldás.

Beha norvég elektromos fűtés hőmérséklet kijelzés kivetítő

Hatékony és egyedi kialakítás

 

Ez a típusú fűtőpanel rendelkezik a termékcsaládból a  legszélesebb kivitellel, ezért nagyon széles hőfüggönyt képes létrehozni. Ezenfelül jellegzetes, íves, meleg levegő kivezető része, egyenesen a fűtött helyiség közepe felé tereli a meleg levegőt.

A karakteres elektromos fűtőtest légterelési rendszere, kiválóan alkalmassá teszi nagy belmagasságú és rossz szigetelésű lakások fűtésére is.

 

Kivételes 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal a Glamox norvég elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia kibővíthető, még 3 év javítási garanciával.

Hova ajánljuk?

  • Szigeteletlen és/vagy régi épületekbe
  • Nagy alapterületű helyiségekbe
  • Jó állapotú kő vagy vályogházakba
  • Nagy belmagasságú terekbe(3-4m), polgári lakásokba

Digitális, programozható termosztát

A panel jobb felső sarkában található digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőmérsékletet, ezenkívül a mellette lévő gombok segítségével programozhatjuk az elektromos glamox fűtést:

– Beállíthatunk előre komfort és takarék hőmérsékletet minden napra, igényeinknek és napirendünknek megfelelően, ezzel pénzt és energiát takarítunk meg. A fűtőpanel ezt megtanulja és váltogatja.

– Illetéktelen személyek vagy gyerekek hőmérséklet állítgatása ellen, gyerekzár funkció.

– Adaptív, öntanuló fűtés, a fűtőpanel pár üzemnap után megtanulja a helyiség hőleadását. Így a komfort hőmérséklet elérése nem az általunk beírt időponttól kezdődik, hanem erre az időpontra a készülék megpróbálja elérni azt. Így még kiszámíthatóbb lesz a vezérés.

Energiatakarékosság felsőfokon

Nyitott ablak érzékelés bekapcsolásánál, ha hosszabb ideig nyitva felejtjük az ablakot szellőztetés után, akkor a termosztát automatikusan fagymentesítésre kapcsol, energiatakarékos módba vált.

Glamox elektromos norvég nordart fűtőpanel fűtés
Glamox fűtőpanel digitális termosztát

Fürdőszoba fűtésére is alkalmas

A Glamox TPVD típusú fűtőpanelek, IP24 – Fröccsenő víz és pára elleni védelemmel rendelkeznek. Ezért fürdőkbe, wc-be, mosókonyhába is felszerelhetőek, a szabvány szerinti zónabesorolással.

fűtőpanel fürdőszobába, kettős szigeteléssel, ip24 védelemmel
Glamox fröccsenő víz ellen védett norvég fűtőpanel
Glmox gazdaságos fürdőszoba fűtés

Hogyan működnek a Norvég elektromos fűtőpanelek?

Összefoglaltuk a Glamox fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Felszerelés

A Glamox norvég elektromos fűtőpanelt önálló és kiegészítő fűtésre egyaránt ajánljuk, oldalfalra szerelt kivitelben. Minden panelhez ingyenesen jár az oldalfali rögzítő konzol, melynek segítségével a fűtőpanel szakszerűen és stabilan a falra rögzíthető. A megfelelő csavar  kiválasztása a felszerelő feladata ugyanis a tipli-csavar típusát a fal anyaga fogja meghatározni.

Ha az oldalfalon nincs elég hely és a felfúrás nem lehetséges, akkor ajánljuk a kiegészítő lábat, amit egyszerűen a fűtőpanel hátlapjára lehet csavarozni.

A Glamox fűtőpanelek magassága egységesen 35 cm, hosszuk a teljesítmény függvényében változik. Nem foglalnak sok helyet az oldalfalon, a hagyományos radiátornál jóval kisebb helyen elférnek. A panel vezetéke dug villás kivitelben készül, és a panel mögött rejtve elfér a vezeték és a konnektor. 

Mekkora méretű fűtőpanelt válasszak?

Gyors

kalkulátor

Pár adat gyors megadásával kiszámolhatja a fűtendő helyiség hőigényét, meghatározhatja a beépítendő elektromos fűtőpanel teljesítményét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kalkulált értékek tájékoztató jellegűek! A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek! 

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a gombra kattint, majd boltunkban kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Norvég termék igazi norvég fűtőpanel, fűtés, skandináv fűtés

Szerezze meg a 7.000 Ft kedvezményt első vásárlásából!

Legyen Ön is NordArt klubtag, így értesül az akciókról és kedvezményesen vásárolhat.

Ön sikeresen feliratkozott a NordArt Klubba!