ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉS FŰTŐKÁBELLEL, BETONBA ÁGYAZVA

Ha betonozás előtt áll, akkor egy kivitelesen olcsó és időtálló megoldást tudunk figyelmébe ajánlani. Speciális, Dán fűtőkábelünkkel, melyet a betonba ágyazva kell telepíteni, minden burkolattípushoz megoldhatja az elektromos padlófűtést. A burkolatokat később váltogathatja, felújíthatja, cserélheti, padlófűtése sértetlen marad.

Skandináv termék, ahol a fűtés létkérdés!

 

elektromos padlófűtés minden burkolattípushoz, fűtőkábel,
Elektromos padlófűtés Dániából
Elektromos padlófűtés hosszú, 25 év garanciával
Megbízható elektromos padlófűtés, fűtőszőnyeg forgalmazó
elektromos padlófűtés, skandináv heatcom fűtőszőnyeg ingyenes házhozszállítással
Skandináf fűtőszőnyeg raktárról azonnal

Mi ez konkrétan?

Ez egy speciális, prémium, elektromos padlófűtés-fűtőkábel, melyet készre gyártva, csomagban vásárolhat, versenyképes áron. A garancia 25 ÉV ! 

Hogy néz ki a gyakorlatban?

A fűtőkábel 6mm vastag, és többféle hosszban elérhető, méterenként 20W teljesítményben, így minden helyiség méretéhez, kész megoldást tudunk kínálni.

 

Ha elektromos padlófűtését fűtőkábellel szeretné megoldani, akkor a legfelső betonréteg kiöntése előtt, a szigetelés fölé helyezett síkhálóra kábelkötegelővel vagy az aljzatbetonra rögzítőszalaggal erősítve kell telepíteni, majd betonba ágyazni.

A betonba ágyazás vastagsága 3-6 cm kell legyen, majd az így elkészült felületre bármilyen burkolattípus választható.

 

Mitől tud többet?

előnyök a vizes és más elektromos padlófűtésekhez képest

  • kiemelkedően olcsó bekerülési költség
  • Biztonságos működés, dupla szenzoros hőmérés, levegő és padlóhőmérséklet szabályozás
  • Intelligens termosztát, takarék programok, mobiltelefonnal távvezérlés
  • Mivel a fűtőkábel a betonba van ágyazva nem emeli meg a padlószintet
  • Nem kell tartania meghibásodástól, nincs vízszivárgás, nem kell cserélni, felújítani
  • A burkolatok típusát bármikor megváltoztathatja, a lakást felújíthatja, burkolatot cserélhet, padlófűtése sértetlen marad

Fűtőkábelek telepítésének megtervezése

Miért fontos padlófűtés kivitelezés előtt tervet készíteni?

padlófűtés és fűtőszőnyeg kivitelezése, lefektetése előtt terv

A megfelelő méretű fűtőkábel kiválasztása pontos felmérést és tervezést igényel, mert a fűtőkábel egységből nem lehet levágni, azaz rövidíteni, illetve a túl rövid fűtőkábel telepítése hideg foltokat eredményezhet.

Célszerű padlófűtés telepítés előtt megtervezni, lefektetési rajzot készíteni, hogy hol van szükség a fordulókra és hogy milyen párhuzamos távolságban fussanak a kábelek.

Cégünk már az árajánlat kiadásakor segítséget nyújt a tervezésben és ajánlást adunk a kábelek távolságára egymástól, ami a legtöbb esetben 10-15cm közé esik.

FIGYELEM! A kábelek nem keresztezhetik egymást!

A helyiség padlófűtéssel fűthető felületének felmérésénél figyelembe kell venni, hogy a teljesen lefedett felületek alá (például: konyhasziget, beépített bútorok) ne kerüljön padlófűtés, mert egyrészt nem hasznosul a hő, másrészt ezeken a részeken a fűtőkábel túlmelegedhet és ez a padlófűtés  károsodásához vezet. ( a min. 5cm lábbal rendelkező bútor, már nem jelent teljes lefedettséget)

Több fűtőkábel alkalmazása esetén, azok párhozamosan csatlakoztathatóak a termosztáthoz történő bekötés előtt.

FIGYELEM! A garancia feltétele hogy a termosztáthoz történő bekötést, szakember végezze el, kitöltse a mellékelt jegyzőkönyvet és ellenőrizze az áramerősség nagyságát, hogy a termosztát hosszú távon biztonságosan működhessen, ne legyen túlterhelve.

 

Elektromos padlófűtés kétszenzoros termosztáttal

Kizárólag, megfelelő termosztáttal üzemeltethetünk fűtőkábelt!

Elektromos padlófűtés megfelelő használatához, alapvető követelmény, egy dupla szenzoros termosztát alkalmazása!

Mit is jelent ez?

 Az elektromos padlófűtéshez olyan termosztát telepítésére van szükség, ami rendelkezik egy külső, úgynevezett padlószenzoros, illetve egy levegős érzékelővel is.

A termosztáton lehetőség van csak a padlószenzort használni, azaz beállítani a padló kívánt hőmérsékletét (pl.: 25 °C). Ez a melegburkolatok esetén nagyon fontos, mert itt nem mehet a padló hőmérséklete 27 °C fölé.

De lehetőség van a kombinált használatra is, azaz beálltjuk, hogy a termosztát kapcsolja ki a padlófűtést, ha a levegő eléri például a 22 °C-ot vagy a padlóhőmérséklet a 27 °C-ot.

 

elektromos padlófűtéshez padlóérzékelős wifis termosztát, digitális programozható

Elektromos fűtőkábel árak, méretek

Azonnal vásárolhat raktárról, INGYENES szállítással