Adax ECO fűtőpanel

 

“Ha fontos az egyszerűség, a könnyű beállítás”

 

Az Adax ECO fűtőpanelek a Norvég Svelvik városában székelő, 1948-ban alapított ADAX AS gyárban készülnek. Az Adax ECO norvég elektromos fűtőpanel a letisztult megjelenés, a könnyű beállítás és az egyszerű kezelhetőség tökéletes találkozása.

A tekerőgombos, digitális kijelző nélküli, elektronikus termosztát azok számára kiváló választás, akik nem szeretnék elektromos fűtésüket programozni és távolról vezérelni. Az Adax Eco fűtőpanelnél is megmaradt a korábbi Adax típusokra is jellemző, minden térbe kiválóan illeszkedő, formatervezett kialakítás.

Adax Eco elektromos fűtőpanel egyszerű beállítással, kezelhetőséggel

Kinek, hova ajánljuk?

  • Akik egyszerű, tekerőgombos hőfok beállítást szeretnének
  • Azoknak, akik minőségi, megbízható norvég fűtőpanelt szeretnének, kedvező árban 
  • Olyan fűtendő terekbe, ahol az állandó hőmérséklet tartása a cél és nem akarnak bonyolult programot
  • Szobákba, fürdőszobákba, mosókonyhákba, és vizes helyiségekbe is, a zónabesorolások alapján

A norvég fűtőpanelek jellemzői

A norvég fűtőpaneleket  a skandináv országok háztartásainak többségében használják nap, mint nap, önálló fűtésre tervezték őket, de kiegészítő fűtésként is remekül funkcionálnak. Bárhol alkalmazhatóak, ahol megfelelő és szakszerű elektromos hálózat kerül kiépítésre.

Főbb, általános jellemzők minden norvég fűtőpanel típusra, így az Adax Eco-ra is:

  • Kerámiaházban lévő, speciális ötvözetű, X alakú fűtőbetét
  • Hosszú fűtőtest, alacsony működési hőmérséklet
  • Ventilátor nélküli, konvekciós működés
  • Teljesen hangtalan üzemelés közben
  • Beépített, elektronikus, pontos termosztát
  • Egyszerű felszerelés és beüzemelés

Ha ennél bővebben szeretne olvasni a norvég NordArt elektromos fűtőpanelek jellemzőiről, kérjük ide kattintva  olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat is.   

 

Adax ECO norvég elektromos fűtőpanel
Nordart norvég adax eco fűtőpanel egyszerű beállítással

Egyszerű hőfok beállítás

A fűtőpanel jobb oldalán található a főkapcsoló és egy több funkciós, tekerőgomb. A bekapcsolás után a kívánt hőfok a számokkal ellátott tekerőgombbal egyszerűen beállítható.    A fűtési hőfokot 5-35 Celsius fok között tudjuk állítani. A beállított hőmérsékleten a termosztát automatikusan ki és be kapcsol.

Egyedülálló 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal az Adax Eco norvég elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia mellé, még 3 év javítási garanciát lehet vásárolni 5.000Ft bruttó összegért.

Rejtett kiáramló csatornák a meleg levegőnek

A kiáramló meleg levegő speciálisan kialakított csatornákon keresztül távozik a fűtőpanelből. Ezek a kiáramló nyílások a fűtőtest hátulján kaptak helyet, takarva vannak szemből, így az Adax Eco lekerekített formái nagyobb erővel hatnak.

 

Kedvező árú, gazdaságos fűtés

 

Az ADAX ECO hagyományos egy fázisú, 230 V hálózati feszültségről működik, a fűtőpanelben egy egyedi fém ötvözet fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel gazdaságosan üzemel.

Kopó, mozgó, karbantartandó alkatrészeket nem tartalmaz. Nincs benne ventilátor, így nincs meddő, forgó energia veszteség, minimális lesz az elektroszmog jelenség is. A termosztát és a működés teljesen hangtalan, észrevétlenül lesz kellemes meleg az otthonában.

 

Adax Eco norvég fűtőpanel a nordarttól

 Felszerelés

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető, lehetőleg az ablak alá. Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket ez az ábra mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-6 kg-súlyúak. A NordArt Adax Eco elektromos fűtőtestek IP24 védettségűek, így vizes helyiségbe szerelhetőek a zóna besorolási szabályok alapján, melyet szakember tanácsát kikérve tudhat meg.

A fűtőpanel legkülső pontja, a faltól 10 cm. A csatlakoztatás konnektorba, dug-villával történik, a vezeték hossza 130cm . A konnektor, vezeték, a fűtőpanel mögött is lehet rejtve, a tartókonzol gondoskodik a távtartásról.

 Az Adax Eco Norvég hősugárzó termosztátja 5 fok és 35 fok között állítható. A panelek felületi hőmérséklete maximum 50 C°, a hőleadást nem a felületi hőmérséklet határozza meg, hanem a gravitációs működés, általában a felületi hőmérséklet nem éri el a 40 C° -ot sem.

Gyors

kalkulátor

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a lenti gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a lenti gombra kattint, majd a hét panelméret közül, kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Rólunk mondták

" Az eladó segítőkészsége és termékei minősége a szállítás gyorsasága, kapcsolattartás, visszahívás területén nagy segítség egy vásárlónak, később pedig a használónak. Csak ajánlani tudom Őket. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Mészáros Tamás

" Remek kiszolgálás, jó ár. Szuper, csak ajánlani tudom. Előzetesen azért egyeztessetek időpontot. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Szabó Károly

" Korrekt kiszolgálás, tájékoztatás a termék ismertetése. Mindenkinek ajánlom. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Magyar Attila

" Készséges, kedves, hozzáértő kiszolgálás, kellemes tapasztalat, csak ajánlani tudom! "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Éva Yilmazné Katona 

" Röviden minden jó. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Szánti Róbert

" Nagyon korrekt hely. Kiváló kommunikáció és segítő készség "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Dori Ede

" Nagyon köszönöm a hozzám való mindig pozitív, kedves hozzáállásukat! Minden gördülékenyen és gyorsan zajlott, maximálisan elégedett vagyok az önök szolgáltatásával és lelkiismeretes segítségükkel. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Vidovits Dániel

" Köszönöm az udvarias és gyors kiszolgálást. A termék (Adax Neo Compact Wifi 15 fehér fűtőpanel (1500W)) azóta is nagy megelégedettségünkre kiválóan működik. Hozzáértő tanácsadással segítette vásárlásunkat. Köszönöm. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Takács György

" Szívesen ajánlom cégüket a vásárlóknak. Udvariasak, gyorsak , megbízhatók. Külön köszönöm, hogy bármilyen kéréssel, kérdéssel fordultam önökhöz, újra és újra türelmesen álltak rendelkezésemre, és láttak el jó tanácsokkal. Az Adax fűtőtestek is kifogástalanul működnek. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Dr. Barna Erzsébet

" Èn nagyon elégedett vagyok a készülékkel,. Köszönöm a vásárlás előtt kapott segítséget is. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Süle Zsuzsanna

"Rendeltem Önöktől egy fürdőszobai fűtőpanelt. Ez úton is köszönöm a szakmai segítségüket. Külön köszönet,hogy felhívtak és részletesen érthetően elmagyaráztak mindent. Segítettek a termosztát kiválasztásában is. Gyorsaság,udvariasság ,hozzáértés. Ezek Önök. Munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánok."

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Hegyi Tiborné