ADAX ECO fűtőpanel

 „Ha fontos az egyszerűség, a könnyű beállítás”

Az Adax ECO fűtőpanelek a Norvég Svelvik városában székelő, 1948-ban alapított ADAX AS gyárban készülnek. Az Adax ECO norvég elektromos fűtőpanel a letisztult megjelenés, a könnyű beállítás és az egyszerű kezelhetőség tökéletes találkozása.

A tekerőgombos, digitális kijelző nélküli, elektronikus termosztát azok számára kiváló választás, akik nem szeretnék elektromos fűtésüket programozni és távolról vezérelni. Az Adax Eco fűtőpanelnél is megmaradt a korábbi Adax típusokra is jellemző, minden térbe kiválóan illeszkedő, formatervezett kialakítás.

Adax Eco elektromos fűtőpanel egyszerű beállítással, kezelhetőséggel

Kinek, hova ajánljuk?

  • Akik egyszerű, tekerőgombos hőfok beállítást szeretnének
  • Azoknak, akik minőségi, megbízható norvég fűtőpanelt szeretnének, kedvező árban 
  • Olyan fűtendő terekbe, ahol az állandó hőmérséklet tartása a cél és nem akarnak bonyolult programot
  • Szobákba, fürdőszobákba, mosókonyhákba, és vizes helyiségekbe is, a zónabesorolások alapján

A norvég fűtőpanelek jellemzői

A norvég fűtőpaneleket  a skandináv országok háztartásainak többségében használják nap, mint nap, önálló fűtésre tervezték őket, de kiegészítő fűtésként is remekül funkcionálnak. Bárhol alkalmazhatóak, ahol megfelelő és szakszerű elektromos hálózat kerül kiépítésre.

Főbb, általános jellemzők minden norvég fűtőpanel típusra, így az Adax Eco-ra is:

  • Kerámiaházban lévő, speciális ötvözetű, X alakú fűtőbetét
  • Hosszú fűtőtest, alacsony működési hőmérséklet
  • Ventilátor nélküli, konvekciós működés
  • Teljesen hangtalan üzemelés közben
  • Beépített, elektronikus, pontos termosztát
  • Egyszerű felszerelés és beüzemelés

Ha ennél bővebben szeretne olvasni a norvég NordArt elektromos fűtőpanelek jellemzőiről, kérjük ide kattintva  olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat is.   

 

Adax ECO norvég elektromos fűtőpanel
Nordart norvég adax eco fűtőpanel egyszerű beállítással

Egyszerű hőfok beállítás

A fűtőpanel jobb oldalán található a főkapcsoló és egy több funkciós, tekerőgomb. A bekapcsolás után a kívánt hőfok a számokkal ellátott tekerőgombbal egyszerűen beállítható.    A fűtési hőfokot 5-35 Celsius fok között tudjuk állítani. A beállított hőmérsékleten a termosztát automatikusan ki és be kapcsol.

Egyedülálló 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal az Adax Eco norvég elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia mellé, még 3 év javítási garanciát lehet vásárolni 5.000Ft bruttó összegért.

Mekkora méretű fűtőpanelt válasszak?

Gyors

kalkulátor

Pár adat gyors megadásával kiszámolhatja a fűtendő helyiség hőigényét, meghatározhatja a beépítendő elektromos fűtőpanel teljesítményét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kalkulált értékek tájékoztató jellegűek! A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek! 

– Ha azonnal szeretne vásárolni, akkor nincs más tennivalója, csak a „Webáruházban vásárolok” gombra kattint, majd boltunkban kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

– Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a „Részletes-ingyenes árajánlatot kérek” gombra kattintva, adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink, egyedi teljesítmény tervezetet, árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Rejtett kiáramló csatornák a meleg levegőnek

A kiáramló meleg levegő speciálisan kialakított csatornákon keresztül távozik a fűtőpanelből. Ezek a kiáramló nyílások a fűtőtest hátulján kaptak helyet, takarva vannak szemből, így az Adax Eco lekerekített formái nagyobb erővel hatnak. 

 

Kedvező árú, gazdaságos fűtés

 

Az ADAX ECO hagyományos egy fázisú, 230 V hálózati feszültségről működik, a fűtőpanelben egy egyedi fém ötvözet fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel gazdaságosan üzemel.

Kopó, mozgó, karbantartandó alkatrészeket nem tartalmaz. Nincs benne ventilátor, így nincs meddő, forgó energia veszteség, minimális lesz az elektroszmog jelenség is. A termosztát és a működés teljesen hangtalan, észrevétlenül lesz kellemes meleg az otthonában.

 

Adax Eco norvég fűtőpanel a nordarttól

 Felszerelés

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető, lehetőleg az ablak alá. Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket ez az ábra mutat. A panelek könnyűek, átlagosan 4-6 kg-súlyúak. A NordArt Adax Eco elektromos fűtőtestek IP24 védettségűek, így vizes helyiségbe szerelhetőek a zóna besorolási szabályok alapján, melyet szakember tanácsát kikérve tudhat meg.

A fűtőpanel legkülső pontja, a faltól 10 cm. A csatlakoztatás konnektorba, dug-villával történik, a vezeték hossza 130cm . A konnektor, vezeték, a fűtőpanel mögött is lehet rejtve, a tartókonzol gondoskodik a távtartásról.

 Az Adax Eco Norvég hősugárzó termosztátja 5 fok és 35 fok között állítható. A panelek felületi hőmérséklete maximum 50 C°, a hőleadást nem a felületi hőmérséklet határozza meg, hanem a gravitációs működés, általában a felületi hőmérséklet nem éri el a 40 C° -ot sem.

Norvég termék igazi norvég fűtőpanel, fűtés, skandináv fűtés

Szerezze meg a 7.000 Ft kedvezményt első vásárlásából!

Legyen Ön is NordArt klubtag, így értesül az akciókról és kedvezményesen vásárolhat.

Ön sikeresen feliratkozott a NordArt Klubba!