Modern elektromos fűtésmegoldások

t

WEBÁRUHÁZUNKBAN minden felületre megtalálja a megfelelő elektromos fűtést! Legyen az oldalfal, padló, mennyezet, fürdőszoba vagy kültér. INGYENES házhoz szállítás, INGYENES utánvét, GARANCIA az ép csomagokra.

Norvég elektromos fűtőpanelek oldalfalra

Elektromos padlófűtések beltérbe

Fürdőszoba fűtések, törölközőszárítók

Mennyezeti infrapanelek & infrafűtés

kültéri fagymentesítés elektromos fűtéssel

Kültéri fagymentesítés

Hasznos és praktikus elektromos fűtés kiegészítés

Hasznos és praktikus kiegészítők

Norvég elektromos fűtőpanelek

t

Prémium kategóriás, norvég gyártású elektromos fűtőpanelek egyedülálló, 5 év teljes körű cseregaranciával. Norvégia népszerű fűtőpaneljei, ismerje meg a legnagyobb norvég gyártók, az Adax, Beha és a Glamox  termékeit.

Adax Neo Wifi fűtőpanel fűtés

Adax WiFi

A norvég Adax gyártó zászlóshajója, helyileg manuálisan és okostelefonról távolról is irányítható elektromos fűtőpanel. Fém és üveg előlappal is kérhető, fürdőszobába is helyezhető.

Ár: 100.000 Ft – 115.000 Ft

Adax wifi compact norvég elektromos fűtés

Adax WiFi Compact

Az Adax WiFi Compact az egyik legrövidebb norvég fűtőpanel típus, így kiváló megoldás lehet olyan helyiségekbe, ahol a hosszabb változatok nem férnek el. Az Adax WiFi – vel azonos, okostelefonnal távolról is irányítható vezérléssel. Fürdőbe is szerelhető.

Ár: 105.000 Ft – 125.000 Ft

Nordart norvég oldafali adax neo fűtőpanel

Adax  Neo

A piacon egyedülálló módon, több színben is elérhető, fiatalos, dizájndíjas norvég elektromos fűtőpanel. Digitális, heti programozású termosztáttal. Fürdőszobába NEM szerelhető!

Ár: 90.000 Ft – 105.000 Ft

Norvég adax eco elektromos fűtés

Adax Eco

Letisztult külsejű, egyszerű kezelésű, kedvező árú norvég elektromos fűtőpanel. Tekerőgombos termosztáttal, alap programozási lehetőségekkel. Fehér színű és fürdőszobába is helyezhető.

Ár: 73.000 Ft – 90.000 Ft

Glamox norvég fűtőpanel, hősugárzó

Glamox

Egyedi kialakítású, rosszabb szigetelésű és/vagy nagy belmagasságú helyiségekben is hatékony fűtési megoldás. Digitális heti programozású termosztáttal vezérelhető, fürdőszobába is helyezhető TPVD altípusa.

Ár: 88.000 Ft – 103.000 Ft

Beha bluetooth vezérlésű távirányítós fűtőpanel

Beha Bluetooth

Egyszerű kezelésű, hagyományos megjelenésű norvég elektromos fűtőpanel.Bluetoothon keresztül is távirányítható, programozható. Fürdőszobába is helyezhető.

Ár: 70.000 Ft – 82.000 Ft

Elektromos padlófűtések beltérbe

t

Magas hőérzetű és helytakarékos fűtési mód. Könnyű és gyors telepítés, minimális vastagság, hideg- és melegburkolatok alá egyaránt telepíthető elektromos padlófűtések.

Heatcom dán Skandináv padlófűtés hidegburkolat alá

Heatcom HM

Prémium Skandináv – Dán padlóftés, ami egyszerűen és gyorsan telepíthető hidegburkolat, kő, járólap, greslap alá. Gyártói garancia: 25 év !

Ár: 31.000 Ft – 163.000 Ft

Padlófűtés laminált parketta alá heatcom

Heatcom AM

Prémium Skandináv – Dán padlófűtés, ami egyszerűen és gyorsan telepíthető melegburkolat, laminált parketta, fa padló alá. Extra vékony(1,8mm) és védi a burkolatot. Gyártói garancia: 15 év !

Ár: 35.000 Ft – 181.000 Ft

Fűtőkábel minden burkolathoz betonba ágyazva heatcom

Heatcom HC

Prémium Skandináv – Dán padlófűtés, ami minden burkolattípus alatt használható a fűtőkábel betonba ágyazása után. Az ára és bekerülési költsége hihetetlenül kedvező. Gyártói garancia: 25 év !

Ár: 21.000 Ft – 138.000 Ft

Mennyezeti infra panelek

t

Ha nincs elegendő hely az oldalfalon a fűtés kivitelezéséhez, és a padlófűtés sem megoldható, akkor ideális megoldás lehet a mennyezetre szerelhető infra fűtőpanel

Infrapanel, elektromos infrafűtés

Infra panel

Mennyezetre szerelhető natur fa keretes, új generációs, kristályszemcsés infra panel. Magyar gyártó, 10 év garancia. Az infra panellel kiépített fűtés működéséhez, termosztát bekötése szükséges.

Ár: 42.000 Ft – 87.000 Ft

elektromos padlófűtéshez padlóérzékelős wifis termosztát, digitális programozható

Termosztátok infra panelekhez

Az infra panellel kiépített infra fűtés helyes és gazdaságos működéséhez termosztátok alkalmazása kötelező. Termékkínálatunkban megtalálhatóak manuális, digitális, programozható és wifi-s, okos telefonnal távolról is irányítható modellek.

Ár: 6.000 Ft – 25.000 Ft

Kiegészítők

t

Ha a fűtőpaneleket nem tudja rögzíteni vagy hordozható megoldást szeretne, esetleg cipőszárításra van szüksége vagy extra olcsó fűtőpanelre, akkor ajánljuk figyelmébe kiegészítő termékeinket.

Norvég fűtőpanel tartóláb

Lábak fűtőpanelekhez

Kiegészítő tartóláb mindegyik norvég fűtőpanel típushoz, így mobil, hordozható lesz a panel.

Ár: 12.000-14.000 Ft

elektromos padlófűtéshez padlóérzékelős wifis termosztát, digitális programozható

Adax cipőszárító

Cipők, csizmák, síbakancsok kíméletes és gyors szárítására. Időzítő funkcióval, fehér és fekete színben.

Ár: 55.000 Ft

Hagyományos ventilátoros hősugárzó

Hagyományos ventilátoros hősugárzó norvég minőségben.

Ár: 51.000 Ft