ADAX NEO fűtőpanel

“Ha esztétikus elektromos fűtést keres”

 

A Norvég Svelvik városában székelő ADAX gyár egy teljesen új külsővel és új műszaki tulajdonságokkal rendelkező panelt fejlesztett ki 2007-ben, az Adax Neo-t. Azóta a kiválóan teljesítő norvég elektromos fűtés több design díjat is nyert!

Ha karakteres, egyedi, minden környezetbe tökéletesen illeszkedő, színes, fiatalos, gazdaságos fűtőpanelt szeretne, válassza az Adax Neo-t!

Egyedülálló 8 év fűtőpanel garancia

A forgalmazó 5 év korlátlan cseregaranciát vállal az Adax Neo norvég elektromos fűtőpanelekre! A garancia plusz szolgáltatás keretében pedig, az 5 év cseregarancia mellé, még 3 év javítási garanciát lehet vásárolni 5.000Ft bruttó összegért.

Négy alapszínben  is rendelhető

Az Adax Neo norvég elektromos fűtés, négy színben is elérhető, 400W-tól 2000W teljesítményig: fehér,szürke,fekete,piros

 

adax neo elektromos norvég fűtés
Adax Neo Norvég elektromos fűtés ezüst színben
adax neo futopanel fehér színben
Adax Neo Fűtőpanel fekete

Digitális, programozható termosztát

A norvég fűtőpanel jobb felső sarkában elhelyezkedő digitális kijelzőn láthatjuk az elérni kívánt hőmérsékletet, a fűtőpanel oldalán pedig rejtett gombok segítségével, komfort vagy éppen energiahatékonyság céljából takarék hőmérsékletet állíthatunk be, egyedi igényeink alapján.

Az okos termosztát tárolja az előre beállított időpontokat, hőfokokat, adaptív módban is fut, gyerekzárat állíthatunk rajta, ezenkívül érzékeli az ablaknyitást közvetett módon és meggátolja az energiapazarlást.

Hova ajánljuk?

  • Olyan lakótérbe ahol fontos az esztétika és az energiahatékonyság
  • Szigetelt, átlagos belmagasságú épületekbe
  • Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe

Hova nem szerelhetőek?

  • Fürdőszobákba, vizes helyiségekbe NEM szerelhetőek

Helytakarékos megoldás

A norvég elektromos fűtések, fűtőpanelek közül, az Adax Neo méretei a legkisebbek, így helyszűkében ideális megoldást nyújtanak.

Adax Neo norvég fűtőpanel

Hogyan működnek a Norvég elektromos fűtőpanelek?

Összefoglaltuk az Adax Neo fűtőpanelekre is jellemző, általános ismereteket, amelyeket mindenképp célszerű elolvasnia ha vásárlást tervez. Kérjük ide kattintva olvassa el a főbb gazdaságossági és energiatakarékossági tulajdonságokat.

 

Norvég dizájn díjas fűtőtest

Az Adax Neo 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is megnyert, különböző lakberendezési kiállításokon. A Norvég Mérnökök által felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint az egységáras színválaszték szavatolja, hogy a fűtőtest a lakás berendezésének a szerves részévé váljon.

Rejtett kiáramló csatornák a meleg levegőnek

A kiáramló meleg levegő speciálisan kialakított csatornákon keresztül távozik a fűtőpanelből. Ezek a kiáramló nyílások a fűtőtest hátulján kaptak helyet, takarva vannak szemből, így az Adax Neo lekerekített formái nagyobb erővel hatnak. 

 

Adax Neo – egy új innováció

Az ADAX NEO elektromos fűtőpanel egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket az elektromos fűtés világában. 

Az ADAX NEO hagyományos egy fázisú, 230 V hálózati feszültségről működik, a fűtőpanelben egy egyedi fém ötvözet fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel gazdaságosan üzemel.

Kopó, mozgó, karbantartandó alkatrészeket nem tartalmaz. Nincs benne ventilátor, így nincs meddő, forgó energia veszteség, minimális lesz az elektroszmog jelenség is. A termosztát és a működés teljesen hangtalan, észrevétlenül lesz kellemes meleg otthonában.

 

Adax Neo nordart fűtőpanel elektromos fűtés

Önálló elektromos fűtés

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakba, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz vagy konvektorhoz hasonlítható, kecses, vékony, elektromos fűtés. A rendszer legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléséhez: egyszerűen a falra kell csavarozni, bekapcsolni és kész. A fűtőpanelt működtető elektromos hálózat kiépítését és ellenőrzését viszont feltétlen bízza szakemberre!

Az ilyen fűtés kiépítésével már a beruházás fázisában jelentős összeget takaríthat meg. A beépített digitális termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását.

Tetszőlegesen beállíthat két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatja, ezzel pénzt spórol. Ha több helyiséget szeretne fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mindenhol az optimális hőmérsékletet tudja garantálni, egymástól függetlenül.

A kezelőgombok a fűtőpanel oldalán, rejtve helyezkednek el . Ezekkel tudja beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat. A fűtőtest  felületén digitális LCD kijelző kapott helyet, melynek segítségével egyszerűen programozhatóvá válik a termosztát.

 

Felszerelés

A fűtőpanel kizárólag függőleges falra szerelhető, lehetőleg az ablak alá. Nem szerelhető mennyezetre, padlóra vízszintes felületekre. Tartsa be a biztonsági irányelveket, melyeket ez az ábra mutat. A fűtőpaneleket letakarni TILOS ! A panelek könnyűek, átlagosan 4-6 kg-osak. A NordArt Adax Neo elektromos fűtőtestek IP20 védettségűek így vizes helyiségbe nem szerelhetőek!

A fűtőpanel legkülső pontja, a faltól 8,5 cm. A csatlakoztatás konnektorba, földelt dug-villával történik. A konnektor, vezeték, a fűtőpanel mögött is lehet rejtve, a tartókonzol gondoskodik a távtartásról.

 Az ADAX NEO digitális termosztátját 5-35C fok között állíthatjuk. A panelek felületi hőmérséklete maximum 50 C°, a hőleadást nem a felületi hőmérséklet határozza meg, hanem a gravitációs működés, általában a felületi hőmérséklet nem éri el a 40 C° -ot sem.

Gyors

kalkulátor

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a lenti gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a lenti gombra kattint, majd a hét panelméret közül, kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.