ELEKTROMOS PADLÓFŰTÉS FŰTŐSZŐNYEGGEL HIDEGBURKOLAT ALÁ

Ha szeretné hogy a kővel, járólappal burkolt helyiségeiben magas komfortérzetű meleg fogadja és nem akarja hogy a papucsban fázzon a lába vagy mezítláb szeret otthon lenni, akkor válassza a hidegburkolatok alá telepíthető elektromos fűtőszőnyegünket!

Skandináv termék, ahol a fűtés létkérdés!

 

Elektromos padlófűtés hideg burkolat alá, gazdaságos fűtőszőnyeg
Elektromos padlófűtés Dániából
Elektromos padlófűtés hosszú, 25 év garanciával
Megbízható elektromos padlófűtés, fűtőszőnyeg forgalmazó
elektromos padlófűtés, skandináv heatcom fűtőszőnyeg ingyenes házhozszállítással
Skandináf fűtőszőnyeg raktárról azonnal

Mi ez konkrétan?

Elektromos padlófűtés hidegburkolat alá gyors kivitelezéssel

Ez egy speciális, prémium elektromos padlófűtés, melyet készre gyártva, csomagban kaphat meg versenyképes áron. A rajta lévő kétoldalú ragasztó segítségével azonnal rögzíthető, extra gyorsan telepíthető járólap, kő vagy padlócsempe alá, 25 év gyártói garanciával!

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Egy nagyon vékony, 3 mm átmérőjű kéteres fűtőkábel, amely egy 50 cm széles üvegszálas hálóra van hullám alakzatban erősítve. Az üvegszálas háló a telepítés során segíti a fűtőkábelek közti egyenlő távolság megtartását, és az aljzathoz történő egyszerű rögzítést, illetve mechanikai védelmet is nyújt.

Ezt a fűtőszőnyeget kell az aljzathoz rögzíteni és a burkolás előtt az aljzatkiegyenlítőbe vagy a csemperagasztóba ágyazni.

Kéteres fűtőkábelről van szó, ami azt jelenti, hogy csak egy oldalon kell csatlakoztatni az áramhálózathoz, ezzel megkönnyítve a tervezést és telepítést.

 

Új építés vagy felújítás során, gyorsan, egyszerűen kivitelezhető, nem kell a teljes aljzatot kibontani, betont feltörni.

Mitől tud többet?

előnyök a vizes és más elektromos padlófűtésekhez képest

  • Gyorsan, egyszerűen, utólag is telepíthető
  • Olcsó bekerülési költség
  • Biztonságos működés, dupla szenzoros hőmérés, levegő és padlóhőmérséklet szabályozás
  • Intelligens termosztát, takarék programok, mobiltelefonnal távvezérlés
  • Extra vékony kialakítás, csupán 3mm vastag padlófűtés rendszer, így minimálisan emeli meg a padlószintet
  • Ragasztóval van ellátva, így azonnal rátapad a felületre, kevesebb önterülő, gyorsabb kivitelezés

Padlófűtés – fűtőszőnyeg lefektetési terv

Miért fontos padlófűtés kivitelezés előtt tervet készíteni?

padlófűtés és fűtőszőnyeg kivitelezése, lefektetése előtt terv

A megfelelő méretű fűtőszőnyeg kiválasztása pontos felmérést és tervezést igényel, mert a fűtőszőnyegen lévő kábelből nem lehet levágni, azaz rövidíteni, illetve a túl rövid fűtőszőnyeg telepítése hideg foltotokat okozhat a járólapon, kő burkolaton.

Célszerű padlófűtés telepítés előtt megtervezni, lefektetési rajzot készíteni, hogy hol van szükség a háló megvágásával a fordulókra. FIGYELEM! A kábelek nem keresztezhetik egymást.

A helyiség padlófűtéssel fűthető felületének felmérésénél figyelembe kell venni, hogy a teljesen lefedett felületek alá (például: hűtő, kád, zuhanytálca, konyhabútor, beépített bútor, mosógép,…) ne kerüljön padlófűtés, mert egyrészt nem hasznosul a hő, másrészt ezeken a részeken a fűtőkábel túlmelegedhet és ez a padlófűtés  károsodásához vezet. ( a min. 5cm lábbal rendelkező bútor, már nem jelent teljes lefedettséget)

Maga a fűtőkábel a fűtőszőnyegről lefejthető, és az eredeti kábeltávolság megtartása mellett az aljzathoz rögzíthető, például alumínium szalag segítségével.

A tervezésnél úgy kell kalkulálni, hogy a padlófűtés 5 mm-rel emeli meg a padlószintet.

Amennyiben a helyiség nagysága vagy tagoltsága miatt több fűtőszőnyeg telepítése indokolt, célszerű azt minél kevesebb egységből megoldani, illetve azonos típusú fűtőszőnyegeket egy helyiségében használni az egyenletes felmelegítési idő miatt.

Több fűtőszőnyeg alkalmazása esetén, azok párhozamosan csatlakoztathatóak a termosztáthoz történő bekötés előtt. FIGYELEM! Ilyenkor szakember ellenőrizze a termosztát terhelhetőségét!

 

Elektromos padlófűtés kétszenzoros termosztáttal

Kizárólag, megfelelő termosztáttal üzemeltethetünk fűtőszőnyeget!

Elektromos padlófűtés megfelelő használatához, alapvető követelmény, egy dupla szenzoros termosztát alkalmazása!

Mit is jelent ez?

 Az elektromos padlófűtéshez olyan termosztát telepítésére van szükség, ami rendelkezik egy külső, úgynevezett padlószenzoros, illetve egy levegős érzékelővel is.

A termosztáton lehetőség van csak a padlószenzort használni, azaz beállítani a padló kívánt hőmérsékletét (pl.: 25 °C). Ez a melegburkolatok esetén nagyon fontos, mert itt nem mehet a padló hőmérséklete 27 °C fölé.

De lehetőség van a kombinált használatra is, azaz beálltjuk, hogy a termosztát kapcsolja ki a padlófűtést, ha a levegő eléri például a 22 °C-ot vagy a padlóhőmérséklet a 27 °C-ot.

 

Elektromos padlófűtés termosztát két érzékelővel

Elektromos padlófűtés árak, méretek

Azonnal vásárolhat raktárról, INGYENES szállítással