Norvég elektromos fűtőpanelek

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS – INGYENES FIZETÉS – KÁRTYA, KÉSZPÉNZ, UTALÁS, ÁRUHITEL

t

Prémium kategóriás, norvég gyártású elektromos fűtőpanelek egyedülálló, 5 év teljes körű cseregaranciával. Norvégia népszerű fűtőpaneljei, ismerje meg a legnagyobb norvég gyártók, az Adax, Beha és a Glamox  termékeit.

Norvég adax eco elektromos fűtés

Adax Eco

Letisztult külsejű, egyszerű kezelésű, kedvező árú norvég elektromos fűtőpanel. Tekerőgombos termosztáttal, alap programozási lehetőségekkel. Fehér színű és fürdőszobába is helyezhető.

Ár: 76.000 Ft – 98.000 Ft 

Beha bluetooth vezérlésű távirányítós fűtőpanel

Beha Bluetooth

Egyszerű kezelésű, beépített termosztáttal szabályozható, hagyományos megjelenésű norvég elektromos fűtőpanel. Bluetoothon keresztül is távirányítható, programozható. Fürdőszobába is helyezhető.

Ár: 77.000 Ft – 92.000 Ft

Nordart norvég oldafali adax neo fűtőpanel

Adax  Neo

A piacon egyedülálló módon, több színben is elérhető, fiatalos, dizájndíjas norvég elektromos fűtőpanel. Digitális, heti programozású termosztáttal. Fürdőszobába NEM szerelhető!

Ár: 93.000 Ft – 112.000 Ft

Adax Neo Wifi fűtőpanel fűtés

Adax WiFi

A norvég Adax gyártó zászlóshajója, helyileg manuálisan és okostelefonról távolról is irányítható elektromos fűtőpanel. Fém és üveg előlappal is kérhető, fürdőszobába is helyezhető.

Ár: 100.000 Ft – 125.000 Ft

Glamox norvég fűtőpanel, hősugárzó

Glamox

Egyedi kialakítású, rosszabb szigetelésű és/vagy nagy belmagasságú helyiségekben is hatékony fűtési megoldás. Digitális heti programozású termosztáttal vezérelhető, fürdőszobába is helyezhető TPVD altípusa.

Ár: 93.000 Ft – 112.000 Ft

galamox elektromos mordart norvég fűtés

Glamox Wifi

Egyedi kialakítású rossz szigetelésű és/vagy nagy belmagasságú helyiségekben is hatékony fűtési megoldás. Vezérelhető a helyszínről vagy okostelefonnal távolról is. TPVD típusa fürdőbe is helyezhető.

Ár: 103.000 Ft – 122.000 Ft

Adax wifi compact norvég elektromos fűtés

Adax WiFi Compact

A Compact a legrövidebb norvég fűtőpanel, így kiváló megoldás olyan helyiségekbe, ahol hosszabb változatok nem férnek el. Helyileg manuálisan és okostelefonról is vezérelhető. Fürdőbe is szerelhető.

Ár: 106.000 Ft – 135.000 Ft

Glamox norvég fűtőpanel, hősugárzó

Lábak fűtőpanelekhez

Külön vásárolható tartólábak mindegyik típusú Norvég fűtőpanelhez.(A fali tartókonzolt a csomag alapban tartalmazza.) Felszerelésük egyszerű és gyors, segítségükkel pedig a fűtőpanelek mobilak, mozgathatóak lesznek.

Ár: 12.000 Ft – 14.000 Ft