Akció!

Glamox Wifi 2000W (0-22m2 fűtésére) 167x35cm

A Glamox norvég elektromos fűtőpanel egy vérbeli skandináv műszaki termék, amely 25 éve bizonyít Norvégia leghidegebb részein is. A szokásosnál nagyobb mérete és különleges kialakítása miatt kifejezetten ajánljuk kevésbé szigetelt vagy nagy belmagasságú helyiségek fűtésére. A hőmérsékletet beállíthatjuk közvetlen a termosztáton manuálisan vagy wifi kapcsolattal okostelefonon.

Energiatakarékos funkciók: napi/heti program, ablaknyitás érzékelés, gyerekzár, adaptív-öntanuló fűtés, napi-heti-havi fogyasztásmérés

A fűtőtest 5 év teljes körű cseregaranciával rendelkezik. További információkért a Glamox fűtőpanelről kattintson ide.

Szüks. betáp:8,7A Kábel hossza:1,85m
Hossz:167cm Magasság: 35cm
Mélység: 8,5cm Súly: 8,8 Kg

 

110.000 Ft ÁFA-val

3 készleten

A fűtőpanel teljesítményének és méretének kiválasztásakor a legfontosabb a megfelelő köbméterenkénti fűtési teljesítmény meghatározása. Ehhez kérjük, olvassa el a weboldalunkon található információkat, egyeztessen energetikusával, szaktanácsadónkkal vagy kérjen ingyenes árajánlatot.
A Glamox Wifi fűtőpanel oldalfalra vagy tartó lábra szerelhető, megbízható norvég fűtés. Manuális termosztáttal vagy mobiltelefonjával, wifi kapcsolaton állíthatja be a kívánt hőfokot, programot, egyszerűen és gyorsan, amit a vezérlő automatikusan tartani fog, azaz magától kapcsolja ki és be a fűtést az Ön kényelme érdekében. A készülék TPVD szériája fürdőszobába is szerelhető, a zóna besorolási szabályok betartásával, melyeket szakember tanácsát kikérve tudhat meg.
A fűtőpanelt kiegészítő és fő fűtésre is lehet használni.