Akció!

701 Digitális padlófűtés és infrafűtés termosztát + 3m padlószenzor

A 701 szobatermosztát ideális választás mindazoknak akik megbízható, magas minőségű programozható termosztátot keresnek elektromos fűtésekhez, wifi kapcsolat nélkül.

Természetesen a programozás is opciós, komfort üzemmódban egyszerű fel-le hőmérséklet állítás történik. A padlószenzor gyári tartozék, hossza 3m.

Szenzormódok
1. Csak levegő hőm. érzékelése
2. Csak a padló felületi hőmérsékletének érzékelése
3. Kombinált szenzormód (levegő + padló hőm. letiltás)

16.000 Ft ÁFA-val

A termosztát jellemzői

Programozható szobatermosztát elektromos padlófűtési rendszerek vezérléséhez padlószenzorral. A 701-es termosztát magyarországon már több tízezer példányszámban értékesített termék így ideális választás azoknak akik nem szeretnék távolról is elérni fűtésrendszerüket mégis minőségi vezérlést adnának a padlófűtési rendszerhez. Levegő és vagy „csak padlószenzor” üzemmódban is működtethető. Univerzális elektromos fűtés termosztát.

  • Programozható kivitel
  • Napi 4 időciklus állítható
  • Nagy kapcsolási teljesítmény
  • dupla szenzor
  • nyomógombos

Hol ideális a termosztát elhelyezése?

Álatlánosan elmondható, hogy a termosztátokat kezelőmagasságban, célszerűen egyéb kapcsolókkal egyvonalban érdemes elhelyezni (140-170cm között). Az elektromos fűtési rendszerekhez alkalmazott termosztátok rendelkeznek szoftveresen ablaknyitás érzéklővel azonban érdemes nem közvetlenül ablak vagy kültéri ajtó mellett elhelyezni. Más szempont nincsen ami kötné a felhasználót a bútorzás vagy belső kialakítás tekintetében.

Adax Neo Norvég elektromos fűtés, Nordart fűtőpanel lakások, házak gazdaságos, energiatakarékos fűtésére

7.000 Ft kedvezmény

Legyen klubtagunk, iratkozzon fel és 7.000Ft-os kupont küldünk Norvég fűtőpanel vásárlásához.

Sikeres feliratkozás! Kuponkód: 123