HEATCOM padlófűtés hidegburkolat alá 1770W(3mm-150W/m2-11,3m2)

Beltéri elektromos padlófűtéshez használható prémium kategóriás Skandináv fűtőszőnyeg, nagyon vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. A fűtőkábel csupán 3 mm vastagságú. A fűtőszőnyeg kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető az aljzathoz. A fűtőszőnyeget az aljzatbetonra kell helyezni és burkolás előtt önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba ágyazni.

Garancia: 25 év

136.000 Ft ÁFA-val

ALKALMAZÁS
A beltérben használható fűtőszőnyegeink 50 cm széles tekercsben, többféle hosszúságban, gyárilag szerelt 2,5 m-es hidegvéggel kaphatóak. Alacsony beépítési magasságának köszönhetően, kiválóan alkalmazható felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására.
A HEATCOM padlófűtés egy speciális, prémium kategóriás Skandináv termék, melyet készre gyártva, komplett csomagban kaphat meg, versenyképes árban. A szerelt ragasztó csíkokkal extra gyorsan telepíthető. A telepítési útmutatóban leírtak szakszerű alkalmazása után, járólap, kőburkolatok vagy padlócsempe fűtésére kiválóan alkalmas.
A fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtés üzemeltetéséhez speciális padlófűtés termosztát használata kötelező! A padlófűtés termosztátok két szenzorral is rendelkeznek, így mérik a padló és a levegő hőmérsékletét egyaránt.
Ha vizes helyiségekben, fürdőszobákban, mosókonyhákban, wc-ben alkalmaz elektromos padlófűtést, akkor a szakszerű vízzáró rétegek kialakításáról gondoskodni kell, a fűtőszőnyeg önterülő betonba ágyazása után!
Ezenkívül felhívjuk a figyelmet hogy elektromos padlófűtés kialakítása esetén, szakembernek kell gondoskodni a termosztátok bekötéséről, betáphálózat és szakszerű, szabványoknak megfelelő érintésvédelem kialakításáról!

MŰSZAKI ADATOK

Hidegvég hossza (m) 2.5
Teljesítmény (W) 1770
Minimum beépítési magasság (mm) 5
Felület (m2) 11,3
Szükséges betáp (A) 7,7
Tekercs hosszúsága (m) 22,6
Tekercs szélessége (m) 0.5
Vastagság (mm) 3

További információk

Méretek 22,6 × 0,5 × 0,003 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HEATCOM padlófűtés hidegburkolat alá 1770W(3mm-150W/m2-11,3m2)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .