Ha fűtéssel kapcsolatban valamilyen problémánk vagy gondunk merül fel, akkor legtöbben elkezdünk tájékozódni online, az interneten. Már az első pillanatokban azonnal szembesülünk a hatalmas termékválasztékkal, elektromos fűtések, fűtőpanelek, fűtőtestek és radiátorok teljes tárházával. 

Minél mélyebbre ásunk, minél több időt fektetünk bele, annál inkább összezavarodunk és elveszünk az információ áradatban. Ha sürget az idő és döntést akarunk hozni, le akarjuk zárni az ügyet és meg akarjuk szüntetni a problémánkat, a legjobb amit tehetünk hogy szakértőktől kérünk INGYENES árajánlatot.

 Ezt azonnal meg is tehetjük azonnal itt, csak a linkre kell kattintani:

https://gazdasagosfutesek.hu/ajanlatkeres/

majd kitölteni a fűtéssel kapcsolatos adatokat és a NordArt szakemberei 1-2 napon belül ingyenesen ajánlatot küldenek több Norvég, vagy infra, gazdaságos és energiatakarékos, költségkímélő fűtésrendszerre.  Az ajánlat egyszerű, átlátható, helyiségekre van bontva, tartalmazza a fűtőtestek árát, kedvezményt, méreteket, műszaki adatokat, áramfelvételt stb… Így ez a dokumentáció nem csak az árról szól, hanem rengeteg technikai és műszaki adatot nyújt át, személyre szabottan. Ez által, anyagi keretünknek és személyes elvárásainknak, a legmegfelelőbb fűtésrendszert tudjuk választani.

 

 

Milyen buktatókkal talélkozhatunk ha elektromos fűtés, fűtőpanel vásárlás előtt nem kérünk szakértői segítséget?

 

  • A megfelelő típusú fűtőpanel választása :  fontos a védettség, IP besorolás, szobába vagy vizes helyiségbe való az adott elektromos fűtés, ezenfelül milyen vezérlésre, termosztátra van szükségünk, ha többet tud mint amit kihasználunk akkor zavaró lesz a sok funkció, többet fizetünk egy egyszerűbb modelnél. Ha kisebb a tudásszintje mint amit elvárnánk akkor pedig utólag bosszankodunk sok hasznos funkció és spórolási lehetőség hiányán, ami talán csak 5-10.000Ft felárat jelentett volna. A NordArt szakemberei örömmel segítenek a megfelelő típus kiválasztásában, kérjük vegye fel velük a kapcsolatot : https://gazdasagosfutesek.hu/kapcsolat/
  • A kielégítő teljesítményű elektromos fűtés meghatározása: a fűtőpanel vagy fűtőtest teljesítményét és annak számbeli meghatározását szakértő dolga kiszámolni, mivel sok éves tapasztalaton múlik hogy ne legyen túlméretezve vagy alul méretezve a fűtésünk. Ha túlméretezzük akkor nem marad teljesítmény az egyéb fogyasztókra, irreálisan sok áramot veszünk a szolgáltatótól, sok pénzt költünk teljesítménybővítésre, teljesen feleslegesen. Ez ablakon kidobott pénz, amitől egy szakértő ingyenesen megkímél minket. Ha alul méretezett a fűtés akkor nagyobb téli hidegben, vagy szellőztetés esetén, nem tud a rendszer gyorsan reagálni, fázni fogunk, a fűtőtestek állandóan üzemelnek és lerövidül az élettartamuk.  Ha gyors számítást akar, akkor használja a NordArt online kalkulátorát: https://gazdasagosfutesek.hu/szukseges-futesteljesitmeny-kiszamolasa/ ha pedig szakértői segítséget kér akkor az árajánlatban szintén megtalálja a megfelelő fűtésteljesítményeket, helyiségekre lebontva, 1-2 napon belül ingyenesen: https://gazdasagosfutesek.hu/ajanlatkeres

Pénztárcánk szempontjából, az elektromos fűtés, fűtőpanel vásárlás:

 

Anyagi kereteink miatt is, kiemelkedően fontos és hasznos ha vásárlás előtt árajánlatot kérünk az elektromos fűtésekről vagy fűtőpanelekről, mert a kereskedők darabszám alapján egyedi kedvezményeket adnak, így sokszor, árajánlattal, olcsóbban juthatunk hozzá egy prémium kategóriás Norvég fűtésrendszerhez mint egy silány minőségű radiátorhoz árajánlat nélkül, meggondolatlan azonnali, tájékozatlan vásárlással.

Ha szakértőktől akarunk megfelelő típusú, teljesítményű és kedvezményes árú elektromos fűtést vásárolni zökkenőmentesen, akkor ne habozzon és vegye fel a kapcsolatot a NordArt fűtéstechnikai szakembereivel és kérjen árajánlatot most, a linkre kattintva:

https://gazdasagosfutesek.hu/ajanlatkeres/