Beha Bluetooth fűtőpanel 600W (0-6m2 fűtésére) 55x40cm

77.000 Ft ÁFA-val

Ingyenes házhozszállítás

Személyes átvétel

Fizetés: Kp, Kártya, Utalás, Áruhitel

Online Áruhitel Kalkulátor

 

Súly: 3,6 Kg Méret: 55x40x8,5cm
Teljesítmény:600W Feszültség:230V
Garancia: 5 év Védelmi besorolás: IP24
Túlmelegedés védelem Mechanikus védelem
Tartóláb rendelhető Falikonzol a csomagban
Dugvillával szerelve Távirányítós termosztáttal

 

Klasszikus kinézetű, egyszerű kezelhetőségű helyileg és távirányítóval is szabályozható norvég fűtőpanel

A beha nordart norvég fűtőtest egy klasszikus kinézetű, kétféleképpen szabályozható, fűtőpanel. A hőmérséklet beállítást helyileg a fűtőpanelen egy tekerős számlap segítségével egyszerűen elvégezhetjük, vagy akár lehetőség van okostelefonnal, bluetooth kapcsolaton keresztül távirányításra, programozásra is. A Beha PB fűtőpanel fürdőszobák fűtésére is alkalmas, mivel fröccsenő víz és pára ellen védett.

Egyszerű, manuális termosztát

A Beha PB fűtőpanel beépített termosztáttal rendelkezik, nem szükséges külön termosztát felszerelése. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget.A panel oldalán található a főkapcsoló és a tetején egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani.A fűtőpanel ezután folyamatosan ki-be kapcsolgatva pontosan tartja a kívánt és beállított hőmérsékletet.

Opcionális Bluetooth vezérlés

Ingyenes okostelefonos alkalmazással további funkciók is elérhetők a Beha fűtőpanel vezérlésekor. Ehhez engedélyezni kell a telefonon a Bluetooth kapcsolatot, valamint a hatókörön belül kell tartózkodni.Távirányítás: A helyiségben tartózkodva állíthatjuk a fűtőpanelen beállított hőmérsékletet telefonunk segítségével is.Programozás: Egyedi programot/hőmérsékletet állíthatunk be egy-egy napra vagy hétre. A beállított programot a fűtőpanel memóriája megjegyzi, így ha elhagyjuk a helyiséget, akkor az adott program szabályozza tovább a hőmérsékletet.

A fűtőpanel teljesítményének és méretének kiválasztásakor a legfontosabb a megfelelő köbméterenkénti fűtési teljesítmény meghatározása. Ehhez kérjük, olvassa el a weboldalunkon található információkat, egyeztessen energetikusával, szaktanácsadónkkal vagy kérjen ingyenes árajánlatot.
A Beha PB Bluetooth fűtőpanel oldalfalra vagy tartó lábra szerelhető, megbízható norvég fűtés. Manuális termosztáttal vagy mobiltelefonjával, bluetooth kapcsolaton belül állíthatja be a kívánt hőfokot, programot, egyszerűen és gyorsan, amit a vezérlő automatikusan tartani fog, azaz magától kapcsolja ki és be a fűtést az Ön kényelme érdekében. A készülék fürdőszobába is szerelhető a zóna besorolási szabályok betartásával, melyeket szakember tanácsát kikérve tudhat meg.
A fűtőpanelt kiegészítő és fő fűtésre is lehet használni.

A Beha elektromos fűtőpanel, költséghatékony, energiatakarékos

A Beha elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony, mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

A BEHA elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.

Az Beha nordart fűtőtestek beépített elektronikus, manuálisan tekerhető termosztáttal, bluetooth távirányítási lehetőséggel vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

Tökéletesen hangtalan működés

A fűtőpanel a fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan, ideális választás gyerekszobába vagy hálószobában is. A beépített fűtőbetét egykomponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldottuk meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.

A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció. Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával ( konnektor ) szerelt, azonban fix bekötés esetén ez a fűtőpanelről garanciavesztés nélkül eltávolítható szakember közreműködésével.

Mekkora fűtőpanelt vásároljak?

A fűtőpanel teljesítményének meghatározása hőveszteség számítást igényel. Próbálja ki a legújabb fűtőpanel kalkulátorát vagy kérje szakembereink segítségét a megfelelő méretezésben. Amennyiben önálló fűtés kialakítása a cél, javasoljuk keresse fel ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk a megfelelő teljesítmény kiválasztásában. Az indokolatlan túlméretezés felesleges beruházási költséggel járhat, míg egy esetleges alulméretezés nagy hidegekben a kifűthetőséget nehezítheti meg, komfort vesztéssel járhat.

Porotherm, Ytong vagy könnyűszerkezetes házat épít? Kérjen ajánlatot szakembereinktől. Az elektromos fűtőpanelek és elektromos radiátorok már minden építési rendszerben bizonyítottak.