Akció!

Adax Wifi fűtőpanel 1000W (8-10m2 fűtésére) fehér, 81x33cm

Az Adax Wifi a norvég fűtőpanelek legújabb, a felhasználók igényei alapján kialakított verziója, 5 ÉV korlátlan cseregaranciával. A helyszínen a panelnél és okostelefonról távolról is irányítható. Magyar nyelvű, egyszerű, könnyen kezelhető és stabil csatlakozású applikáció jár hozzá ingyenesen. Nyomon követheti a pontos energia fogyasztást, programokat állíthat be, gyerekzárat, ablaknyitás érzékelést, vészhelyzet riasztást, hogy energiatakarékosan üzemeltethesse fűtését.

Szüks. betáp:4,35A Védettség: IP24
Szélesség: 81 cm Magasság: 33 cm
Mélység: 9,5 cm Súly: 4,8 Kg
Wifi vezérlés Kábelh.:135cm

 

100.000 Ft ÁFA-val

7 készleten

Manuális vezérlés

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot. Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretne, akkor csatlakoztatnia kell a panelt a lakás wifi hálózatához és használni a telefonos alkalmazást.

Távvezérlés

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. Ezek után Ön a világ bármely pontjáról irányíthatja a fűtőpaneleket, programozhatja működésüket és ellenőrizheti az aktuális hőmérsékletet.

Fürdőszobák fűtésére is alkalmas

Az Adax Wifi készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Fürdőszobák fűtése esetén is ügyeljen a megfelelő felhelyezési magasságra, tehát a fűtőpanel alja a padlótól 10-20 cm-re legyen, a beszerelése és elhelyezése a zóna besorolási szabályok betartásával lehetséges, melyeket szakember tanácsát kikérve tudhat meg. A biztonság az első!

 

A fűtőpanelt kiegészítő és fő fűtésre is lehet használni.
Az Adax Wifi norvég fűtés alapárban fehér színben kapható de elérhető gyöngyház fekete és gránitszürke színben 5.000Ft felárban. Ha színes panelt szeretne, akkor kérjük a megrendeléskor a megjegyzésbe írja be vagy jelezze telefonon.