ADAX NEO ELEKTROMOS FŰTŐPANEL

alapinformációk az elektromos fűtési rendszerről

ADAX NEO – egy vadonatúj  innováció

Az ADAX NEO elektomos fűtőpanel innovatív fejlesztés az elektromos fűtés világában.

Műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte. A gazdaságos és energiatakarékos fűtőpanel, hosszútávú megoldást nyújt, fűtéssel kapcsolatos problémájára!

Az ADAX NEO elektromos fűtőpanel egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket az elektromos fűtés világában. Az ADAX NEO fűtőtest használói amellett, hogy egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő, a szokványostól eltérő elektromos fűtéssel büszkélkedhetnek, a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az ADAX NEO a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Az ADAX NEO hagyományos egy fázisú, 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerekhez hasonló üzemeltetési költségekkel működni.

ADAX NEO FŰTŐPANEL – Bárhol alkalmazható, önálló elektromos fűtés

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakba, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz vagy konvektorhoz hasonlítható, kecses, vékony, korszerű és gazdaságos kivitelben. A rendszer legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléséhez: egyszerűen a falra kell csavarozni, bekapcsolni és kész.

Az ilyen fűtés kiépítésével már a beruházás fázisában jelentős összeget takaríthatunk meg. A beépített digitális termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását.

Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 25% energiát megtakaríthatunk. Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mindenhol az optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, egymástól függetlenül.

A kezelőgombok a fűtőpanel oldalán, rejtve helyezkednek el . Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat. A fűtőtest  felületén digitális LCD kijelző kapott helyet, melynek segítségével egyszerűen programozhatóvá válik a termosztát.

Adax Neo piros fűtőpanel - digitális kijelző

ADAX NEO FŰTŐPANEL – Méretek és teljesítmények

ADAX NEO FŰTŐPANEL – Mekkora fűtőtestet válasszunk?

Adax Neo piros fűtőpanel

Fűtőpanel teljesítmények: 400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1400W, 2000W teljesítményben.

Az ADAX NEO fűtőpanelek egységesen 37cm magassági méretben készülnek.

Amennyiben ezek mégsem férnek el, úgy elérhető a 18cm magas kivitel 800 és 1000W-os teljesítményben is. Ezeket a fűtőtesteket alacsony parapet falú helyiségekbe választhatják.

Adax Neo fehér fűtőpanel

ADAX NEO – Az elektromos fűtőpanel az alábbi négy színben rendelhető alapáron:

Miért érdemes Önnek, az Adax Neo elektromos fűtőpanelt választani?

• Bárhol, ahol áram van 1 nap alatt kiépíthető az elektromos fűtés!

• Többet nem kell tartania a gáz minőségétől és az egyre magasabb gázszámláktól!

• Tiszta fűtésmódozat, biztonságos elektromos készülék, egyszerűen kezelhető, maximálisan kiszámítható!

• A régi fűtési rendszerét a legkisebb ráfordítással újra cserélheti, öt év CSEREGARANCIÁVAL, ezáltal pénzt takaríthat meg!

• Meg tudja oldani lakása, háza, hétvégi háza, nyarlója, üzlethelysége fűtését egyedi körülmények között is!

• Nem kell sok pénzt költenie, a központi fűtésrendszerek harmadának áráért kiváló megoldást kap!

• Mert szervizelést, karbantartást nem igényel, meghibásodás esetén 5 éven belül újat adunk!

Webáruházban azonnal vásárolok !

További kérdései merültek fel?

Ingyenes árajánlatot kérek!