HEATCOM padlófűtés laminált parketta alá 350W(1,8mm-140W/m2-2,5m2)

Prémium kategóriás Skandináv fűtőszőnyeg. Beltéri elektromos padlófűtéshez használható alumínium fűtőszőnyeg, extra vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. A fűtőkábel csupán 1,8 mm vastagságú. A padló fűtésrendszert legalább 3-5 mm vastag, xps szigetelésre kell helyezni. Úgynevezett úsztatott vagy klikkes melegburkolatok, például laminált padló, laminált parketta, faparketta esetén alkalmazható.

Garancia: 15 év

54.000 Ft ÁFA-val

ALKALMAZÁS
A beltérben használható, melegburkolat, laminált parketta alá szerelhető fűtőszőnyegeink 50 cm széles tekercsben, többféle hosszúságban, gyárilag szerelt 3 m-es hidegvéggel kaphatóak. Extra alacsony beépítési magasságának köszönhetően, kiválóan alkalmazható felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására.
A HEATCOM padlófűtés egy speciális, prémium kategóriás Skandináv termék, melyet készre gyártva, komplett csomagban kaphat meg, versenyképes árban. Egy nagyon vékony, 1,8 mm átmérőjű kéteres fűtőkábel, amely egy 50 cm széles alul-felül zárt aluminim fóliában van hullám alakzatban erősítve. Az alumínium fólia mindamellett, hogy mechanikai védelmet ad a fűtőkábelnek, a biztonságos üzemeltetés érdekében biztosítja a kábelek közti egyenletes hővezetést, és a teljes felületű földelést és árnyékolást. A telepítési útmutatóban leírtak szakszerű alkalmazása után, melegburkolatú, laminált parkettával, laminált padlóval burkolt helyiségek fűtésére kiválóan alkalmas.
A fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtés üzemeltetéséhez speciális padlófűtés termosztát használata kötelező! A padlófűtés termosztátok két szenzorral is rendelkeznek, így mérik a padló és a levegő hőmérsékletét egyaránt.
Ezt a típust, vizes helyiségekben tilos alkalmazni, telepíteni!
Ezenkívül felhívjuk a figyelmet hogy elektromos padlófűtés kialakítása esetén, szakembernek kell gondoskodni a termosztátok bekötéséről, betáphálózat és szakszerű, szabványoknak megfelelő érintésvédelem kialakításáról!

MŰSZAKI ADATOK

Hidegvég hossza (m) 3
Teljesítmény (W) 350
Minimum beépítési magasság (mm) 5
Felület (m2) 2,5
Szükséges betáp (A) 1,52
Tekercs hosszúsága (m) 5
Tekercs szélessége (m) 0.5
Vastagság (mm) 3