Új generációs infrapanel

 

” Infrafűtés mennyezetre, oldalfalra vagy mobil kivitelben “

 

Forradalmi, letisztult, energiatakarékos. A gyártó, ezen három alapelv mentén fejlesztette ki legújabb infrafűtési megoldását. A fali és mennyezeti rögzítésre alkalmas infrapanelek, fűtéscélú felhasználásának csak a képzelet szab határokat. Legyen szó akár új építésről vagy felújításról, az infrapanel ideális választás a környezetére igényes otthonteremtőknek.

Minimalista design-ja lehetővé teszi a korlátlan alkalmazást akár modern, akár tradicionális környezetben. Mennyezeti síkon szerelve (hőtechnikailag ajánlott) tökéletesen láthatatlan, nem befolyásolja a bútorozást. De természetesen oldalfalra is szerelhető és a tartólábbal hordozható,  mobil kivitelben is használható.

új generációs infrapanel

Infrapanel méretek, árak, vásárlás

” Nagy raktárkészlet, ingyenes szállítás “

 

Az új infrafűtés – P5 Technológiás infrapanelek

 

Valódi innováció a carbon-graphite technológiában. A legújabb BVF fűtőbetét és a szenzorrendszer hangolt és együttes működése optimális hőmérsékleten tartja a hőleadó felület minden pontját akár extrém igénybevétel esetén is. Az infrapanelek valós hatásfokát nem csak az energia hasznosítás, sokkal inkább a kialakított hőérzet határozza meg. Még a BVF infrapanelek folyamatosan az optimális FIR (távoli infravörös) tartományban tartják a hőleadást addig más, rosszabb minőségű panelek változó hőmérséklete veszteséget okoz, felesleges konvekciós hatást kelt az infrapanel körül. Az újgenerációs infrapanelek így alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett magasabb hőérzet kialakítására képesek.

 

Infrapanel bekötés villásdugóval, IP44 védettséggel

IP44, Bekötőkábel villásdugóval

Szigetelt, reflexiós infrapanel hátlap p5 szenzorral

Speciális reflexiós hátlap, P5 szenzorral

új generációs infrapanel, infrafűtés, aktív hőleadó felülettel és grafit fűtőbetéttel

Aktív hőleadó felülettel és grafit fűtőbetéttel

infrapanel gyári fali és mennyezeti konzollal

Gyári fali és mennyezeti konzollal