Alumínium keretes infrapanel 700W fehér (120x60cm)

94.000 Ft ÁFA-val

Új, modern, innovatív infrapanel, graphit-polyimide fűtőelemmel. Speciális P5 vezérlő elektronikával és hosszú élettartammal. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra vagy akár lábbal mobil-hordozható fűtésként is használhatja. A megfelelő teljesítmény kiválasztásával használhatja fő-önálló fűtésként vagy meglévő fűtése mellé kiegészítő fűtésnek.

Súly: 7,4 Kg Méret: 120x60x2,5cm
Teljesítmény:700W Feszültség:230V
Felületi hőfok:95-110C Védelmi besorolás: IP44
Keret: Fehér alu Felület:tisztítható
Hátlap: Alumínium Garancia: 1+4 év
Túlmelegedés védelem 5X elektronikus védelem

 

Cikkszám: NG700W Kategória: Címkék: ,
A csomagolás tartalmaz minden a beépítéshez szükséges rögzítőelemet és konzolt. A helyes teljesítmény méretezéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel. A szükséges fűtési teljesítményt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével is.

Az új generációs infrapanelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban hosszú és mára már nincs szükség felületnővelő kristály vagy kerámia szemcse bevonatra. Az NG Series aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt.

Az infrapanelek alkalmasak házak, lakások vagy akár kereskedelmi terek önálló és energia hatékony fűtésrendszerének kialakítására.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

BVF Mobil tartókonzol

Az infrapanelhez vásárolható láb is, így gyorsan kialakíthat hordozható megoldást is. Az infrapanel dugvillás vezetékkel kerül forgalomba.
Adax Neo Norvég elektromos fűtés, Nordart fűtőpanel lakások, házak gazdaságos, energiatakarékos fűtésére

7.000 Ft kedvezmény

Legyen klubtagunk, iratkozzon fel és 7.000Ft-os kupont küldünk Norvég fűtőpanel vásárlásához.

Sikeres feliratkozás! Kuponkód: 123