Alumínium keretes infrapanel 700W fehér (120x60cm)

94.000 Ft ÁFA-val

Új, modern, innovatív infrapanel, graphit-polyimide fűtőelemmel. Speciális P5 vezérlő elektronikával és hosszú élettartammal. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra vagy akár lábbal mobil-hordozható fűtésként is használhatja. A megfelelő teljesítmény kiválasztásával használhatja fő-önálló fűtésként vagy meglévő fűtése mellé kiegészítő fűtésnek.

Súly: 7,4 Kg Méret: 120x60x2,5cm
Teljesítmény:700W Feszültség:230V
Felületi hőfok:95-110C Védelmi besorolás: IP44
Keret: Fehér alu Felület:tisztítható
Hátlap: Alumínium Garancia: 1+4 év
Túlmelegedés védelem 5X elektronikus védelem

 

Cikkszám: NG700W Kategória: Címkék: ,
A csomagolás tartalmaz minden a beépítéshez szükséges rögzítőelemet és konzolt. A helyes teljesítmény méretezéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel. A szükséges fűtési teljesítményt kiszámolhatja kalkulátorunk segítségével is.

Az új generációs infrapanelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban hosszú és mára már nincs szükség felületnővelő kristály vagy kerámia szemcse bevonatra. Az NG Series aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt.

Az infrapanelek alkalmasak házak, lakások vagy akár kereskedelmi terek önálló és energia hatékony fűtésrendszerének kialakítására.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

BVF Mobil tartókonzol

Az infrapanelhez vásárolható láb is, így gyorsan kialakíthat hordozható megoldást is. Az infrapanel dugvillás vezetékkel kerül forgalomba.