Glamox Wifi

 

“Okos fűtőpanel rossz szigetelés esetén”

 

A Glamox fűtőpanel ideális választás rossz szigetelés, nagy belmagasság esetén. Extra hosszúságával, széles hőfüggöny képzésével, minden elvárásnak megfelel. Az Adax gyár legnagyobb múltú terméke, mely évtizedek óta bizonyít Norvégia leghidegebb részein, ahol a fűtés létkérdés. 

Ügyfeleink elégedettségére, 2023 -ban a Glamox fűtőtest is megkapta az Adax típusok jól bevált, stabil wifis vezérlését, így nem kell akkor sem kompromisszumot kötnie, ha a hagyományos formát szeretné ötvözni az okos vezérléssel, hogy még több energiát takaríthasson meg.

Glamox oldalfali okos norvég, skandináv fűtés a nordarttól.

Hová ajánljuk?

 • Szigeteletlen és/vagy régi épületekbe
 • Kőházakba, vályogházakba
 • Nagy belmagasságú helyiségek fűtésére
 • Fürdőszobák fűtésére TPVD sorozat

Megbízható Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat felsőfokon – A norvég fűtőpanel vásárlása előtt a tervezéskor, a vásárlás folyamatában, a házhozszállítás alatt és a vásárlás után is örömmel és készségesen segítünk mindenben és folyamatosan elérhetőek, naprakészek vagyunk.

 

Gyári cseregarancia és Garancia Plusz szolgáltatás

A gyártó minden Glamox fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. Ennek kiegészítéseként +3 év javítási garancia vásárolható minden Glamox elektromos norvég fűtésre, melynek díja bruttó 8.000Ft / panel.  

Hatékony és egyedi kialakítás

 

A Glamox fűtőpanel esztétikai megjelenésében követi a skandinávok által közkedvelt, visszafogott, jövőbe mutató örök divatú dizájnt. Letisztult fehér áramvonalas, felül íves formavilága egyedivé és gazdaságossá teszi bármilyen lakókörnyezetben.

A kecses skandináv házkialakítás megakadályozza, hogy a leadott hő az oldalfalra áramoljon, így kizárólag a belső légtérbe juttatja a meleg levegőt. Ezen tulajdonsága miatt, kifejezetten ajánljuk nagy belmagasságú és rosszabb épületfizikai körülmények közé.

glamox fűtőpanel a veszprém nordarttól, hatékony kialakítású, széles fűtőpanel, az energiatakarékosságért és a gazdfaságos, biztonságos üzemelésért. wifivel távolról irányítható
Nordart veszprémben bemutatja a glamox manuális és wifi vezérlésű, termosztátú, okos szabályozású fűtőpanelt, fűtőtestet.

Manuális vezérlés

Amikor felszereli és bekapcsolja a Glamox fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével azonnal és egyszerűen. A készülék ekkor is autómatikusan ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot. Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretne, akkor csatlakoztatnia kell a panelt a lakás wifi hálózatához és használni a telefonos alkalmazást.

Adax compact norvég távvezérelhető fűtőpanel

Távirányítás, távvezérlés

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. Ezek után Ön a világ bármely pontjáról távolról irányíthatja a Glamox fűtőpaneleket, programozhatja működésüket és ellenőrízheti az aktuális hőmérsékletet.

Norvég adax compact fűtőpanel központi vezérléssel, központi irányítású elektromos fűtés

Az okostelefon a központi egység

Mivel minden Glamox Wifi panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanel(eke)t kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését. A központi egység szerepét a családtagok okostelefonja fogja betölteni.

Könnyen használható alkalmazás

Az Glamox Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése percek alatt megtanulható. Az alkalmazás főbb lehetőségei:

 • Irányíthatja otthona fűtését a világ bármely pontjáról
 • Fűtőpaneljeit zónákba rendezheti és azokat külön vezérelheti
 • Egyéni, részletes programokat állíthat be életvitelének megfelelően
 • Gyerekzár beállításával letilthatja a fűtőpanel manuális állítását
 • Mérheti és nyomon követheti az egyes fűtőpanelek fogyasztását
 • Fűtőpaneljeit integrálhatja meglévő okosotthon rendszerébe
 • Riasztást állíthat be minimum és maximum hőmérsékletre
 • Öntanuló módban a fűtőpanel “megtanulja” a helyiség hőleadását, felfűtési idejét

adax wifi norvég távolról vezérelhető fűtőpanel applikáció okostelefonhoz
Nordart adax compact applikáció távirányítós panelhez
Norvég okosfűtés, gazdaságos, okostelefonnal irányítható elektromos központifűtés
Glamox elektromos fűtőpanel fürdőszobába. Nordart Norvég okosfűtés zuhanyzóba

Fürdőszobábák fűtésére is alkalmas

A Glamox Wifi  készülékek TPVD szériája használható fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Fürdőszobák fűtése esetén is ügyeljen a megfelelő felhelyezési magasságra, tehát a fűtőpanel alja a padlótól 10-20 cm-re legyen és mindenképpen alkalmazza  felszereléskor a zónabesorolási szabályokat! 

Google home, alexa okosotthon vezérléshez integrálható, illeszthető

Okosotthon rendszerekbe illeszthető

Az Adax Wifi alkalmazásban könnyen párosíthatja az Adax Wifi és különböző okosotthon alkalmazások regisztrációit, így egy applikáció segítségével irányíthatja a fűtőpaneleket és otthona többi okoseszközét. A támogatott alkalmazások:

 • Google Home
 • Homey
 • Amazon Alexa
 • Tibber
 • Future Home

Gyors

kalkulátor

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a lenti gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a lenti gombra kattint, majd boltunkban kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.

 

Rólunk mondták

" Az eladó segítőkészsége és termékei minősége a szállítás gyorsasága, kapcsolattartás, visszahívás területén nagy segítség egy vásárlónak, később pedig a használónak. Csak ajánlani tudom Őket. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Mészáros Tamás

" Remek kiszolgálás, jó ár. Szuper, csak ajánlani tudom. Előzetesen azért egyeztessetek időpontot. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Szabó Károly

" Korrekt kiszolgálás, tájékoztatás a termék ismertetése. Mindenkinek ajánlom. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Magyar Attila

" Készséges, kedves, hozzáértő kiszolgálás, kellemes tapasztalat, csak ajánlani tudom! "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Éva Yilmazné Katona 

" Röviden minden jó. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Szánti Róbert

" Nagyon korrekt hely. Kiváló kommunikáció és segítő készség "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Dori Ede

" Nagyon köszönöm a hozzám való mindig pozitív, kedves hozzáállásukat! Minden gördülékenyen és gyorsan zajlott, maximálisan elégedett vagyok az önök szolgáltatásával és lelkiismeretes segítségükkel. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Vidovits Dániel

" Köszönöm az udvarias és gyors kiszolgálást. A termék (Adax Neo Compact Wifi 15 fehér fűtőpanel (1500W)) azóta is nagy megelégedettségünkre kiválóan működik. Hozzáértő tanácsadással segítette vásárlásunkat. Köszönöm. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Takács György

" Szívesen ajánlom cégüket a vásárlóknak. Udvariasak, gyorsak , megbízhatók. Külön köszönöm, hogy bármilyen kéréssel, kérdéssel fordultam önökhöz, újra és újra türelmesen álltak rendelkezésemre, és láttak el jó tanácsokkal. Az Adax fűtőtestek is kifogástalanul működnek. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Dr. Barna Erzsébet

" Èn nagyon elégedett vagyok a készülékkel,. Köszönöm a vásárlás előtt kapott segítséget is. "

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Süle Zsuzsanna

"Rendeltem Önöktől egy fürdőszobai fűtőpanelt. Ez úton is köszönöm a szakmai segítségüket. Külön köszönet,hogy felhívtak és részletesen érthetően elmagyaráztak mindent. Segítettek a termosztát kiválasztásában is. Gyorsaság,udvariasság ,hozzáértés. Ezek Önök. Munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánok."

5 csillagos vásárlói értékelés kitűnő vásárlói visszajelzés

Hegyi Tiborné