Tisztelt Ügyfeleink!

Beköszöntött a tél, és sokan, sok különböző okból, gyors és sürgős megoldást keresnek fűtéssel kapcsolatos problémájukra. Kérem engedjék meg hogy elektromos fűtés és fűtőpanel vásárlás előtt, segítséget és megoldást kínáljak fel Önöknek:

Elektromos fűtőtest palettánkon könnyedén eligazodik és minden korosztály és különböző anyagi ráfordítással bíró ügyfél megtalálja a Neki Maximálisan megfelelő fűtőpanelt. Dönthet úgy hogy webáruházunkból azonnal vásárol, vagy éppen kérhet teljesítmény tervezetet elektromos fűtésekről, árajánlatot, melyet ingyenesen és készséggel teljesítünk. Elektromos fűtőpanel vásárlása esetén a legnagyobb körültekintéssel járunk el, már a kapcsolatfelvételnél érezni fogja az Önnek kijáró tiszteletet és segítőkészséget! A fűtőpanelek többségét raktárunkon tartjuk, így gyakran a rendelés másnapján átveheti, a gazdaságos Norvég fűtésrendszerét. A megrendelés után ugyanolyan figyelmet szánunk kedves ügyfeleinkre mint előtte! A kiszállítás előtti napon telefonon hívjuk, ha nem érjük el SMS-t küldünk és e-mail üzenetet kap a futár cégtől, csomagszámmal, online nyomon követési lehetőséggel. Átvétel után nem kell idegeskednie az azonnali beüzemelésen, próbán, teszten, mivel az 5 év cseregarancia kiterjed a szállítási sérülésekre, beüzemelésre is.

Elektromos fűtőpanel vásárlás előtt, bemutatótermünkben megtekintheti, kipróbálhatja, tesztelheti gazdaságos elektromos hősugárzóinkat. Folyamatos raktárkészletünk miatt ha vásárolni szeretne és raktáron van a kívánt termék, azonnal haza is viheti. Kérem elektromos fűtőpanel vásárlásnál tartsa szem előtt, hogy szakértők vagyunk, tíz évet meghaladó tapasztalattal!

Őszintén remélem hogy Önt is Ügyfeleink széles körében üdvözölhetjük és garantálom hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, ahogyan minden régi vásárlónk is az !

Kovács Zsolt – fűtésszakértő és szaktanácsadó