Likewarm padlófűtés laminált parketta alá, 3.5m2, 455W

Beltéri elektromos padlófűtéshez használható alumínium kasírozott réteggel ellátott fűtőszőnyeg, extra vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. A fűtőkábel csupán 1,8 mm vastagságú. A LIKEWARM F-Mat fűtésrendszert 5 mm vastag, xps szigetelésre kell helyezni. Úgynevezett úsztatott vagy klikkes melegburkolatok, például laminált padló, laminált parketta, faparketta esetén alkalmazható.

Garancia: 10 év

39.000 Ft ÁFA-val

ALKALMAZÁS
A beltérben használható, melegburkolat, laminált parketta alá szerelhető LIKEWARM fűtőszőnyegeink 50 cm széles tekercsben, többféle hosszúságban, gyárilag szerelt 2,5 m-es hidegvéggel elérhetőek. A fűtésrendszer, extra alacsony beépítési magasságának köszönhetően, kiválóan alkalmazható felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására.
A LIKEWARM fűtőszőnyeg egy kiváló minőségű termék, melyet készre gyártva, komplett csomagban kaphat meg, versenyképes árban. Ez egy nagyon vékony, 1,8 mm átmérőjű kéteres fűtőkábel, amely egy 50 cm széles alul-felül zárt alumínium fóliában van hullám alakzatban erősítve. Az alumínium fólia mindamellett, hogy mechanikai védelmet ad a fűtőkábelnek, a biztonságos üzemeltetés érdekében biztosítja a kábelek közti egyenletes hővezetést, és a teljes felületű földelést és árnyékolást. A telepítési útmutatóban leírtak szakszerű alkalmazása után, melegburkolatú, laminált parkettával, laminált padlóval burkolt helyiségek fűtésére kiválóan alkalmas.
A fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtés üzemeltetéséhez speciális padlófűtés termosztát használata kötelező! A padlófűtés termosztátok két szenzorral is rendelkeznek, így mérik a padló és a levegő hőmérsékletét egyaránt.
Ezt a típust, vizes helyiségekben tilos alkalmazni, telepíteni!
Ezenkívül felhívjuk a figyelmet hogy elektromos padlófűtés kialakítása esetén, szakembernek kell gondoskodni a termosztátok bekötéséről, betáphálózat és szakszerű, szabványoknak megfelelő érintésvédelem, életvédelmi relék kialakításáról! A garancia feltétele a telepítési útmutató utolsó oldalain megtalálható " jótállási jegy " kitöltése a telepítést végző villanyszerelő szakember részéről.

MŰSZAKI ADATOK

Hálózati feszültség: 230V
Teljesítmény: 455W
Szükséges betáp: 1.97A
Fűtött felület: 3.5m2
Tekercs hosszúsága: 7m
Tekercs szélessége: 0,5m
Működési hőmérséklet: 30-34fok
Vastagság: 1,8mm
Hideg vezeték hossza: 2,5m