Likewarm padlófűtés járólap, hidegburkolat alá -8m2 -1200W

Beltéri elektromos padlófűtéshez használható, kiváló minőségű LIKEWARM fűtőszőnyeg, nagyon vékony kéteres fűtőkábellel szerelve. A fűtőkábel csupán 3,8mm vastagságú. A fűtőszőnyeg kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető az aljzathoz. A fűtőszőnyeget az aljzatbetonra kell helyezni és burkolás előtt önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba ágyazni.

Garancia: 10 év

63.500 Ft ÁFA-val

ALKALMAZÁS
A beltérben használható fűtőszőnyegeink 50 cm széles tekercsben, többféle hosszúságban, gyárilag szerelt 2,5 m-es hidegvéggel kaphatóak. Alacsony beépítési magasságának köszönhetően, kiválóan alkalmazható felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására.
A LIKEWARM padlófűtés egy kiváló minőségű termék, melyet készre gyártva, komplett csomagban kaphat meg, versenyképes árban. A szerelt ragasztó csíkokkal extra gyorsan telepíthető. A telepítési útmutatóban leírtak szakszerű alkalmazása után, járólap, kőburkolatok vagy padlócsempe fűtésére kiválóan alkalmas.
A fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtés üzemeltetéséhez speciális padlófűtés termosztát használata kötelező! A padlófűtés termosztátok két szenzorral is rendelkeznek, így mérik a padló és a levegő hőmérsékletét egyaránt.
Ha vizes helyiségekben, fürdőszobákban, mosókonyhákban, wc-ben alkalmaz elektromos padlófűtést, akkor a szakszerű víz záró rétegek kialakításáról gondoskodni kell, a fűtőszőnyeg önterülő betonba ágyazása után!
Ezenkívül felhívjuk a figyelmet hogy elektromos padlófűtés kialakítása esetén, szakembernek kell gondoskodni a termosztátok bekötéséről, betáphálózat és szakszerű, szabványoknak megfelelő érintésvédelem, életvédelmi relék kialakításáról! A garancia feltétele a telepítési útmutató utolsó oldalain megtalálható " jótállási jegy " kitöltése a telepítést végző villanyszerelő szakember részéről.

MŰSZAKI ADATOK

Hálózati feszültség: 230V
Teljesítmény: 1200W
Szükséges betáp: 5,2A
Fűtött felület: 8m2
Tekercs hosszúsága: 16m
Tekercs szélessége: 0,5m
Működési hőmérséklet: 34-38fok
Vastagság: 3,8mm
Hideg vezeték hossza: 2,5m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Likewarm padlófűtés járólap, hidegburkolat alá -8m2 -1200W” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + tizenhárom =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .