Egyedül álló design

“Élje át a luxust és élvezze a harmóniát…

Fiatalos, lendületes színvilág

“Forma és szín, mely lendületet ad…

Megbízhatóság és garanciák

“TÜV nemzetközi minősítés, formatervezési mintaoltalom, hogy garantáljuk a minőséget Önnek…

Elegáns fehér

“Elegancia minden fürdő színéhez, mely tükrözi a kifinomultságot…

Csak 8 Ft-os fogyasztás

“Infra nano technológia, egyedülálló hő átalakítás, csak 200W teljesítmény, gazdaságos üzemeltetés…

Gazdaságos

Törölközőszárító radiátor csak 8 Ft-os óránkénti fogyasztással!

Megbízható

Törölközőszárító  Nemzetközi TÜV tanúsítvánnyal, garancia a biztonságra Önnek és családjának a fürdőszobában.

Stílusos

Kifinomult formavilág, mérnőki precízitás, letisztult vonalvezetés. Lakása dísze lesz, mellyel elbüszkélkedhet vendégei előtt is.

Törölközőszárító radiátor, kiegészítő- és önálló fűtés, GAZDASÁGOS infrafűtés fürdőszobába

Fürdőszobai fehér infra törölközőszárító

Törölközőszárító radiátor, infrafűtés, melyet használhat önálló és kiegészítő fűtésként is egyaránt, fürdőszobája méretétől függően. Bizonyítottan gazdaságos energiafelhasználású, az új generációs infra-carbon® nano technológiának köszönhetően. Fogyasztása csupán 8Ft/üzemóra!

Az infra törölközőszárító radiátor egyedülálló módon alakítja át a villamos – elektromos energiát hőenergiává. A fűtőpanel komplett edzett üveg felülete felmelegszik és infra hőt bocsát ki, mely megszárítja a törölközőket és besegít a fürdőszoba fűtésébe is.

A törölközőszárító intelligens fűtés szabályzóval rendelkezik, ha törölközőt terítünk rá, a felületi hőmérséklete automatikusan megnő. Gazdaságosságának bizonyítéka hogy a minimális, 200 W teljesítménnyel, felmelegíti a komplett 0.5 m2 üvegfelületet akár 70 °C –ra is és mindezt csak óránként 8 Ft-os fogyasztással. A fürdőszobai radiátor hő korlátozóval is rendelkezik, így nem képes túlmelegedni. A törölközőszárító készüléket úgy kell felszerelni, hogy a kádból ne lehessen elérni! Felszereléskor a szakembernek az idevonatkozó szabványokat és a zónabesorolásra vonatkozó előírásokat be kell tartania!

Törölközőszárító radiátor fürdőszobába,  MEGBÍZHATÓ  fűtés mindenkinek

Fürdőszobai kapucsínó infra törölközőszárító

Törölközőszárító radiátor és kiegészítő fűtés fürdőszobájába, magyar gyártótól. Cégünk az infra törölközőszárító megalkotásakor, három fő szempontot és követelményt határozott meg:

  • Minőség                               • Megbízhatóság                                 • Biztonság

Bizonyítandó hogy ezen követelményeknek az IS 200 T infra törölközőszárító radiátor maximálisan megfelel, egy független, nemzetközi tanúsító és vizsgáló intézményt kértünk fel a termék vizsgálatára. Így törölközőszárítónkat, a világon mindenhol elismert német cég, a TÜV Rheinland ®vizsgálta és minősítette. Holisztikus szolgáltatóként ellenőrizte és hitelesítette törölközőszárító radiátorunkat és védjegye garantálja a minőséget, megbízhatóságot és a biztonságot.

Az InfraSun törölközőszárító CE jelhasználati engedéllyel is rendelkezik, így szavatolja a gyártó elhivatottságát Ön felé, ezenkívül bizonyítja az IS 200 T törölközőszárító megfelelését, a Nemzetközi kisfeszültségű és elektromágneses kompatibilitásra vonatkozó irányelveknek és szabványoknak.

Törölközőszárító radiátor fürdőszobába, egyedi STÍLUS és elegancia

Fürdőszobai mexikói sárga törölközőszárító

Éljen át luxus élményt családjával, amit a meleg törölközők, az egyedi, napsütéshez hasonló hőhatás a meztelen bőrön és a letisztult design és színek biztosítanak.

Törölközőszárító radiátoraink egyedi stílusban és designal készülnek. Egyediségüket fokozza hogy minden infra törölközőszárító kézzel összeszerelt, egyedileg tesztelt és ellenőrzött. Megjelenésében összetéveszthetetlen formavilág jellemzi, melyet a SZELLEMI TULAJDON NEMZETI HIVATALA által kiadott 92 321 –es számú FORMATERVEZÉSI MINTAOLTALMI OKIRAT igazol és véd!

Minden elemében tükröződik a karakter és a mérnöki precizitás, a letisztult vonalvezetés. Vásárlójának nem csak a fürdőszoba, hanem az egész lakás dísze is lesz, melyet büszkén mutathat meg minden vendégének. Színvilágát úgy álmodtuk meg hogy minden fürdőszobával harmonizáljon, mégis felkeltse a figyelmet.

.

Rendelhető színek

Törölközőszárító használata

Termék adatok

Megnevezés

InfraSun Törölközőszárító

Típus

IS200T

Működtető feszültség

230V    IPX4

50hz

Teljesítmény

200W

Súly

15 kg

csomagolás

5 rétegű karton doboz

 

A doboz tartalma

1db

InfraSun Törölközőszárító

1db

Sablon a felszereléshez

8db

Ezüst színű, d fejű csavar

8db

Műanyag tipli

1db

Digitális időkapcsoló–Opcionális

1db

Felsz. útmutató, haszn. útmutató, garancia jegy, számla

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Műszaki segítségnyújtás

cégnév

InfraSun Kft

telephely

8200 Veszprém, Hérics u.10F

telefon

+36 70/391-6388

e-mail

info@villamos-futes.hu

 

 

 

 

 

TILOS  a fűtőkészüléket közvetlenül csatlakozóaljzat alatt elhelyezni !

A  fűtőkészülék csak vízzel mosott ruhák szárítására használható !

Ha a hálózati csatlakozóvezeték megsérül, akkor a veszélyek kiküszöbölése céljából a cserét csak a gyártóval, szervizével vagy más, hasonlóan szakképzett személlyel szabad elvégeztetni!

„Ezt a készüléket gyermekek 8 éves kortól használhatják, azonban az olyan személyek, akik csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességekkel rendelkeznek, vagy akiknek a tapasztalata és a tudása hiányzik, csak abban az esetben használhatják, ha az felügyelet mellett történik, vagy a készülék biztonságos használatára vonatkozó útmutatást kapnak, és megértik a használatból adódó veszélyeket.

Gyerekek nem játszhatnak a készülékkel. FIGYELEM: Annak érdekében, hogy a kisgyerekek számára jelentő kockázatokat elkerüljük, ezt a készüléket úgy kell felszerelni, hogy a legalacsonyabb fűtött rész, legalább 600 mm-rel a padló felett legyen! A készülék tisztítását gyermekek csak felügyelet mellett végezhetik 8 éves kortól.

FIGYELMEZTETÉS:

–     Ez a fűtőkészülék nagyon forróvá válhat, ezért tartsd távol a 3 évesnél fiatalabb gyermekeket.

–     Ez a fűtőkészülék nem rendelkezik olyan eszközzel, amely szabályozza a helyiség hőmérsékletét. Ne   használja ezt a fűtőkészüléket olyan kis helyiségben, ahol olyan személyek tartózkodnak, akik a helységet saját maguk nem tudják elhagyni, kivéve, ha állandó felügyelet alatt állnak. „

1: Miután felszerelte a törölközőszárítót és a lakás villamos hálózatához csatlakoztatta a dugvilla segítségével, azonnal használhatja is. 2: Ha szabályozni, időzíteni szeretné a törölközőszárító működését,  használhat digitális időkapcsolót, amit ha eddig nem vásárolt meg tőlünk, kérjük, hívja cégünk szakemberét a fenti telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt. 3:Használat közben, kérjük ügyeljen arra hogy a krómozott tartókat erőhatásnak, ütésnek ne tegye ki. 4: A krómozott tartókat kapaszkodónak használni szigorúan tilos! 5: A termék fűtőfelülete edzett üvegből készült, ütésre, éles, hegyes fém tárgy behatására, pókháló szerűen eltörik.  6: A törölközőszárító folyamatos használata nem javasolt, napi átlag 3– max 14 óra fűtési idő ajánlott. 7: Az edzett üveg felület, üzem közbeni hőmérséklete:  40-80 °C között ingadozhat. 8: Tisztítás: a szárító dugvillás vezetékét húzza ki a konnektorból majd enyhén nedves, utána száraz ruhával törölje tisztára a fűtő üveg felületet és a krómozott tartókat.  Addig ne üzemeltesse, amíg bármilyen nedvességet, vízfolyást, vízcseppeket talál a törölközőszárítón. 9.: Vízben,zuhanyzóban,fürdőkádban tartózkodva a készüléket tilos érinteni, ezen eshetőségeket a felszerelési útmutatóban leírtak világosan kizárják:  A törölközőszárító készüléket úgy kell felszerelni, hogy a kádból ne lehessen elérni! Felszereléskor a szakembernek az idevonatkozó szabványokat és a zónabesorolásra vonatkozó előírásokat be kell tartania!      

Törékeny !!!Tartsa szárazon !!!Sérülés esetén áramütés veszély  !!!

FIGYELEM! A terméket szétszedni veszélyes és szigorúan TILOS!

A termék szétszerelésével, szilikon tömítés sérülésével, áramütés veszélye áll fenn!

Kérjük, ha bármi rendellenességet vagy sérülést tapasztal, áramtalanítsa a törölközőszárítót és keressen minket a fenti elérhetőségeinken.

Használati útmutató letöltése

Törölközőszárító Felszerelési Útmutató

A doboz tartalma

1db

InfraSun Törölközőszárító

1db

Sablon a felszereléshez

8db

Ezüst színű, d fejű csavar

8db

Műanyag tipli

1db

Digitális időkapcsoló –OPCIONÁLIS

1db

Felszerelési útmutató, használati útmutató, garancia jegy, számla

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ

Termék adatok

Megnevezés

InfraSun Törölközőszárító

Típus

IS 200 T

Működtető feszültség

230V IP X4

50hz

Teljesítmény

200W

Súly

15 kg

csomagolás

5 rétegű karton doboz

 

Műszaki segítségnyújtás

cégnév

InfraSun Kft

telephely

8200 Veszprém, Hérics u.10F

telefon

+36 70/391-6388

e-mail

info@villamos-futes.hu

 

 

A felszerelés lépései:

1: Fektesse a dobozt az oldalára és vágja el mindkét végén a ragasztó szalagot a nikecell végzáróknál.

2: A nikecell végzárókat hagyja a helyén, majd óvatosan állítsa fel a dobozt úgy, hogy a ↑ jelzés felül legyen.

3: Vegye ki a felső nikecell végzárót.

4: Húzza fel az egész kartondoboz palástot és vegye le a termékről, ami az alsó nikecell zárón áll. Hagyja itt addig, amíg a 4db saválló tartót fel nem fúrta.

5: Bontsa ki a tartóelemeket, csavarokat, tipliket.               6.: A törölközőszárító készüléket úgy kell felszerelni, hogy a kádból, zuhanyzóból ne lehessen elérni! Felszereléskor a szakembernek az idevonatkozó szabványokat és a zónabesorolásra vonatkozó előírásokat be kell tartania!

6: Jelölje fel a tartóelemek furatainak helyét, a dobozban lévő sablon segítségével: a sablont fogja oda, ahol a törölközőszárítót el akarja helyezni, igyekezzen a törölközőszárítót fröcsögő víztől minél távolabb elhelyezni, a kád felett történő elhelyezés nem javasolt. Majd vízmértékkel ellenőrizze az egyenességet. Ezután alkoholos filctollal jelölje át a furatok helyét.

7: Fúrja ki a csempét 8-as fúrószárral, helyezze a furatokba a 8db tiplit, majd a csavarok segítségével rögzítse a saválló tartókat a csempe-fal felülethez.

8: Emelje ki az alsó nikecell tartóból a törölközőszárítót, majd a hátsó részén lévő csavarokkal, akassza a tartók kivágott részeibe.

9: Tekerje ki a dugvillás vezetéket és csatlakoztassa a konnektorba.( ha vásárolt programozható időkapcsolót, akkor  először azt csatlakoztassa a konnektorba, majd abba csatlakoztassa a törölközőszárító vezetékét

FIGYELEM!!!A terméket szétszedni veszélyes és szigorúan TILOS! A felszerelést szakember végezze!!!

A termék szétszerelésével, sérülésével, szilikon tömítés sérülésével, áramütés veszélye áll fenn!

Kérjük ha bármi rendellenességet vagy sérülést tapasztal, keressen minket a fenti elérhetőségeinken.

Felszerelési útmutató letöltése

Méretek

Kiváncsi vagyok az infra törölköző szárítókra