Glamox elektromos hősugárzó fürdőszobába

Norvég, infra - halogén hősugárzó felülre szerelve
Glamox halogén hősugárzó

Amennyiben fürdőszobájában, vizes helyiségben, fontos a gyors, szétáradó meleg, akkor Önnek a helytakarékos norvég halogénsugárzó lesz a jó megoldás.

A fürdőszobákban általában kevés hely áll rendelkezésre fűtőpanel elhelyezésére – a halogénsugárzók ajtó fölé, vagy máshová a helyiség mennyezetéhez közeli helyen kiválóan elhelyezhető.

 A hősugárzó azonnal képes óriási hőt közölni a környezettel, tehát Önnek csak akkor érdemes bekapcsolnia, amikor a fürdőszobát használja.

Ellenáll a párának, biztonságos, kimondottan vizes helyekre tervezték.

Ha Ön most is hősugárzót használ, de elégedetlen a fogyasztásával, vagy lassúságra panaszkodik, érdemes lecserélnie, hiszen a GLAMOX GVR5 egy igazán modern és energiatakarékos termék.

Alkalmazható továbbá ritkán használt helyiségekben (raktáriroda, WC, öltöző, szociális helyiség).

Infra – halogén hősugárzó – Méretek, teljesítmények, árak

[table id=29 /]

Glamox elektromos fűtőpanel fürdőszobába

Norvég fűtőpanel oldalfalra, alulra szerelve

 

 

 

 A Glamox oldalfali elektromos fűtőpanel kiválóan alkalmas fürdőszoba fűtésre. A Glamox termékcsalád TPVD szériája IP24 védettségű, fröccsenő víztől védett, így a felszerelő szakember elhelyezheti fürdőszobában és vizes helyiségben egyaránt, a zónabesorolási szabályokat szem előtt tartva.

Könnyen kezelhető, egyszerű, takarékos és fürdőszobában biztonságos elektromos fűtést építhetünk ki a NordArt Glamox fűtőpanellel.

A glamox fürdőszobai változata csak manuális termosztáttal kapható, ami azt jelenti, hogy egy tekerős számlapon, 5 és 35 celsius fok között testszőlegesen beállíthatja a fürdő hőmérsékletét, a fűtőtest ezen a hőfokon autómatán ki és be kapcsol.

Infra felülre szerelhető hősugárzó webáruház

Több információra van szükségem

Glamox alulra szerelhető fűtőpanel webáruház