MIÉRT VÁLASZTják MAGYARországon egyre többen AZ

elektromos fűtést ?

Hazánkban az elmúlt tíz évben, nagy mértékben megnőtt és növekszik, az elektromos fűtések kivitelezése, új és régi ingatlanokban egyaránt.

Ennek okai:

 • jó hőszigetelésű nyílászárók
 • egyre olcsóbb napelemes rendszerek
 • vastagabb fal, födém, lábazat szigetelések
 • Vásárlók akik az elektromos fűtések működésének alaposan utána olvasnak, így pozitív visszajelzésekkel találkoznak és tudatosan, átgondoltan döntenek Norvég fűtőpanelek mellett.

A fentiek miatt, végre Magyarországon is, a fogyasztók egy új, gazdaságos, energiatakarékos és versenyképes választási lehetőséget kapnak fűtésrendszerük kiválasztásában, az elektromos fűtést. Már nem csak gáz, fa, szén tüzelőanyagokkal előállított hőenergiában kell gondolkodniuk, hanem kiaknázhatják az elektromos fűtés biztosította pozitív előnyöket is.

Szeretnénk leszögezni, hogy a hagyományos fűtési módokkal olcsóbban lehet hőenergiát előállítani de létezik rengeteg más tényező, amin az elektromos fűtést választó felhasználók spórolnak, pénzt takarítanak meg, így visszanyerik a fűtésszámla okozta különbözetet 

 • olcsó, gyors, rombolásmentes kiépítés
 • helyiségenkénti, pontos hőfok szabályozás
 • ablaknyitás, szellőztetés érzékelés
 • tiszta, energiatakarékos, környezetkímélő üzemelés
 • egyedülálló garanciális feltételek

 

Elektromos fűtés, amit egyre többen választanak, Norvég fűtőpanel.

hogyan működik

egy jó minőségű fűtőpanel?

 

 

A NordArt fűtőpaneljei és elektromos fűtései, nem hagyományos izzószállal működnek, hanem egy kerámia magos, speciális, gazdaságos fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál sokkal alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb energiát fogyaszt, hosszabb az élettartama, nem égeti a port.

A fűtés dinamikája lényegében, hogy a Norvég fűtőpanel alján beáramlik a hideg levegő, mely a fűtőtest belsejében a hőcserélős fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt a felfűtött levegő felül kiáramlik a fűtendő légtérbe.

Nincs benne ventilátor vagy mozgó alkatrész!  Egyszerűen, a thermodinamika elvén működik!

A fűtésteljesítményt még gazdaságosabbá teszi a precíz elektronikus vezérlés, energiatakarékos termosztát, mely a Norvég fűtőpanelekre jellemző. Ha egy Norvég elektromos fűtés önálló fűtésként üzemel, a kívánt hőmérséklet elérése után az óránkénti fogyasztása általánosságban, a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh.

Ez azt jelenti,  hogy a termosztát, mely méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét, csak akkor enged a fűtőbetétnek hőt közölni, amikor az feltétlenül szükséges. Általában percenként 20 másodpercen keresztül üzemel, ki-be kapcsol (azután, hogy elérte az Ön által beállított pontos hőfokot).

A fűtőpanel maximálisan igazodik a Fogyasztók igényeihez és hosszú távon az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja!

Norvég fűtőpanelek működési elve

hogyan lehet kiépíteni

az elektromos fűtést?

A NordArt elektromos fűtőpaneljeinek egyik legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy pár perc alatt felszerelhető, beüzemelhető. Egyszerűen a falra kell csavarozni a tartó konzolt, ráakasztani a Norvég fűtőpanelt, a dugvillás vezetéket csatlakoztatni a konnektorba, bekapcsolni és a fűtésrendszer máris üzemkész.

Ezzel már az elektromos fűtés vásárlásának pillanatában, pénzt takaríthatunk meg, a továbbiakban elektromos fűtése nem igényel karbantartást, a felszerelés után semmilyen más költséggel nem kell számolni.

FONTOS! Az elektromos fűtés üzemeltetése előtt, javasolt szakemberrel átnézetni, az azt működtető elektromos hálózatot. Vizes helyiségekben az elhelyezésről, kérje ki villamos szakember véleményét, a zónabesorolási szabályok miatt! 

 

Sok cég – sok termék, honnan tudom hogy hatékony

elektromos fűtést találtam?

Elektromos fűtés, hatékony fűtésrendszer, fűtőpanel választásnál, nem kell a vásárlónak szakértőnek lennie! Ha a cégek által kínált elektromos fűtések útvesztőjébe került, gondoljon a józan eszére és néhány alapvető fizikai törvényre:

 

 • A konvekciós vagy gravitációs elven működő elektromos fűtőpanelek külső megjelenésében, a legfontosabb tulajdonság a szélesség, hogy minél szélesebb felületen tudja leadni a hőt! A széles  hőfüggöny kellemes, lágy, nem szárít, nincs égett szag, nem keveri fel a port, jobban elosztja a hőt stb… Kérem nézze meg, a különböző cégek kínálta fűtőpanelek vízszintes méretét ugyanazon teljesítményben és válassza a szélesebbet!
 • Tudja meg honnan származik, kik fejlesztették, gyártották, milyen Országokban használják nap mint nap! Kérem válasszon olyan gyártmányú fűtőpanelt, ahol a fűtés nem üzlet, hanem létkérdés!
 • Mióta értékesítik Magyarországon és mennyi a nálunk eladott és üzemben lévő fűtőpanelszám. Kérem vásároljon nagy mennyiségben eladott,  “bizonyított” márkát!
 • Kérdezzen rá a garanciára! Válassza a tényleges cseregaranciát, ahol hiba esetén új panelt kap, minimum 5 évig!
glamox fűtőpanel a veszprém nordarttól, hatékony kialakítású, széles fűtőpanel, az energiatakarékosságért és a gazdfaságos, biztonságos üzemelésért. wifivel távolról irányítható