Cofidis áruhitel Norvég fűtőpanel részletre
 • Előminősítés – néhány perc alatt
 • Azonosítás – videóhívásban
 • Szerződéskötés – 100% online, elektronikus aláírással 
Cofidis elektromos fűtés hitelre

HOGYAN JUTHATOK A LEGGYORSABBAN A KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKHEZ RÉSZLETFIZETÉSSEL?

Ha kiválasztottad a terméket, tedd a kosárba majd a pénztár oldalon a fizetési lehetőségek közül jelöld be a Cofidis áruhitel opciót. A megrendelés gombra kattintás után egy új oldal nyílik meg a Cofidis kalkulátorral, ahol kiválaszthatod a kívánt konstrukciót, futamidőt is, majd a piros ” HITELIGÉNYLÉS TELEFONON ” gombra kattintással véglegesítheted az áruhitel igényléssel történő vásárlásod.

A Cofidis munkatársa telefonon keresni fog, pozitív előminősítés esetén töltsd fel dokumentumaidat! Pozitív előminősítés után az azonosítás és szerződéskötés 100% online, a Cofidis tanácsadójával videóhívásban, elektronikus aláírással történik.
Ezután tájékoztatunk a választott termék átvételének módjáról.

cofidis áruhitel elektomos fűtés

MILYEN HITELT VÁLASZTHATOK ?

THM010HO
Konstrukció neve: 0% THM 10 hó 40e. Érvényes: 2024. május 22. – visszavonásig. Hitel összege: Minimum 40 000 Ft, maximum 1 500 000 Ft.
Futamidő: 10 hónap. Önrész: 600 000 Ft vételár felett legalább a vételár 20%-a
Kamat: Évi fix 0,00%
Kezelési díj: 0%
Kamatszámítás módja: tőke x kamatláb x 1/12. Első törlesztőrészlet esedékessége: A folyósítást követő hónap 10. napján esedékes az ÁSZF szerint.
Havi törlesztő részlet összege: Minimum 4 000 Ft, maximum 150 000 Ft. Egyéb díjak, költségek:
Törlesztőrészlet fizetési módja: csoportos beszedés, átutalás, csekkes (postai készpénzátutalási megbízás) és készpénzes befizetés
Törlesztőrészlet fizetés díja: csekkes (postai készpénzátutalási megbízás) és készpénzes befizetés esetén a havi törlesztőrészleten felül +535 Ft külön szolgáltatási díj kerül felszámításra, a többi fizetési mód ingyenes. Adósságkezelési díj: a.) 670 Ft, amennyiben Ön a kölcsönszerződés alapján fennálló bármely fizetési kötelezettségével késedelembe esik;
b.) további 3 360 Ft, amennyiben a késedelem még a tárgyhónap utolsó napján is fennáll;
c.) további 4 700 Ft, amennyiben a késedelem még a tárgyhónapot követő hónap utolsó
napján is fennáll, illetve havonta mindaddig ez az összeg kerül ismét felszámításra, ameddig késedelmes tartozását nem rendezi.
Az adósságkezelési díjat a COFIDIS jogosult ismételten felszámítani, amennyiben a futamidő alatt, hátralékos tartozásának visszafizetését követően, ismételten késedelembe esik.
A szerződéssel kapcsolatos díjakat és költségeket a mindenkor aktuális COFIDIS ÁRUHITEL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI, valamint a Hirdetmény tartalmazza.

Teljes hiteldíj mutató: Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén(termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 150 000 Ft, referencia THM: 0,00%, futamidő: 10 hónap, hitelkamat(fix): évi 0,00%, teljes visszafizetendő összeg: 1 500 000 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 0 Ft (a hitel teljes díjában
foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató
meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján[1] A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A NordArt Heating Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Letölthető dokumentum: HIRDETMÉNY

MILYEN HATÁRIDŐKET KELL BETARTANOM?

Amennyiben hitelkérelmed pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtsd, és a futárszolgálat számára átadd. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándékod, és kérelmed érvénytelennek tekintjük!

 

A HITELLEL KAPCSOLATBAN HOL ÉRDEKLŐDHETEK?

A Cofidis ügyfélszolgálatán a +36 1 354 5000 telefonszámon.

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK:

 • Személyi igazolvány, útlevél vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
 • Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
 • Jövedelemigazolás

 

Szükséges dokumentumok Alkalmazott

Öregségi nyugdíjas / Rokkantsági
ellátásban részesülő*

Vállalkozó / Őstermelő
Személyes okmányok
másolata
 • érvényes régi vagy az ún. „barna” személyi igazolvány (+ lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala, ha a lakcímváltozást nem az igazolványban, hanem a lakcímkártyán rögzítik)
 • érvényes kártya formátumú személyazonosító igazolvány + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • érvényes e-személyazonosító igazolvány (eSZIG) + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • érvényes kártya formátumú vezetői engedély + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • érvényes útlevél + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • szükséges az adószám rögzítése a rendszerbe, de az adókártyát nem szabad lemásolni
Jövedelemigazolás Munkáltatói igazolás
vagy
JIR rendszeren keresztül, a NAV által automatizáltan, elektronikus úton biztosított igazolás
vagy
Utolsó 3 havi bankszámlakivonat
Éves elszámoló lap
vagy
Nyugdíjas igazolvány nyugdíjszelvénnyel
vagy
Nyugdíjfolyósító által kiállított határozat, amin látszik a nyugdíj összege
vagy
Utolsó havi bankszámlakivonat

Előző évi NAV
jövedelemigazolás
(min. 2 éves vállalkozás)

Őstermelő esetében előző kétévi NAV jövedelemigazolás és az előző évi SZJA bevallás

Általános önerő mértéke 600.000 Ft vételárig 0%, 600.001 Ft-tól a vételár 20%-a

*Amennyiben nem töltötte be az 54,5. életévét, határozat szükséges a véglegesítésről!

 *Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék- utalás érkezik a MÁK-tól. 
Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.

A HITELIGÉNYLÉS ALAPFELTÉTELEI:

 • 18. életév betöltése
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, minimum nettó 100.000 Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

 

Letölthető dokumentumok:

Hirdetmény

Munkáltatói igazolás

Ügynöki tájékoztató

Tájékoztató a hiteligénylés alapfeltételeiről