Adax Wifi Compact

 

“Helytakarékos, okos norvég fűtőpanel”

 

Az Adax Wifi Compact fűtőpanel a korábbi típus, az Adax Wifi legújabb verziója és alternatívája. A norvég fűtésrendszer vezérlésében és működésében nem történt változás, de a fűtőpanel hossza jelentősen kisebb lett, így kiváló megoldás azon helyiségek fűtésére, ahol a hosszabb változatok nem férnek el.

Külsejében is megőrizte a nagy sikerű előd letisztult formavilágát, valamint az okostelefonos távvezérlése is ugyanazon kiválóan működő applikáción keresztül történik.

Hová ajánljuk?

 • Olyan helyiségekbe, ahol a hosszabb változatok nem férnek el
 • Otthonába, ha szeretné mindig az aktuális napi teendőihez és időbeosztásához alakítani a fűtését.
 • Gyerekszobákba, mivel ha a gyerekek megváltoztatják a beállításokat, távolról is vissza tudja állítani a korábbi értékeket.
 • Hétvégi házakba, nyaralókba, hogy mindig kellemes meleg fogadja érkezésekor.
 • Irodákba, üzlethelyiségekbe, ahol nem állandó a nyitva tartás és változó az ügyfélforgalom.
 • Hotelekbe, kiadó lakásokba, mivel a gyerekzár funkciónak köszönhetően vendégei helyett kizárólag Ön szabályozhatja a helyiségek fűtését.
 • Kiegészítő fűtésként biztonsági tartalék céljából, ami segít ellenőrizni a helyiségben zajló folyamatokat, így képet kap elsődleges fűtése működéséről is.

Gyári cseregarancia és Garancia Plusz szolgáltatás

A gyártó minden Adax Wifi Compact fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. Ennek kiegészítéseként +3 év javítási garancia vásárolható minden Adax Wifi Compact elektromos norvég fűtésre, melynek díja bruttó 8.000Ft / panel.  

Megbízható Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat felsőfokon – A norvég fűtőpanel vásárlása előtt a tervezéskor, a vásárlás folyamatában, a házhozszállítás alatt és a vásárlás után is örömmel és készségesen segítünk mindenben és folyamatosan elérhetőek, naprakészek vagyunk.

 

Rövidebb kialakítás, nagyobb teljesítmény

 

A Compact lelke és fő alkotóeleme ugyanaz a kerámiamagos, fém ötvözetű fűtőbetét, mint a többi Adax típusban. Itt azonban változtattak a fűtőpanel belső kialakításán, és az átalakításoknak köszönhetően az ugyanakkora teljesítményű fűtőbetét jóval rövidebb helyen fér el, így csökkent a panel külső mérete. A rövidebb kialakítás miatt megnőtt a panel magassága 42 cm-re, de ez még így sem számottevő.

 

A belső átalakításoknak köszönhetően lehetőség nyílt nagyobb teljesítményű fűtőbetét elhelyezésére, így az Adax Wifi Compact típus 2500 W teljesítményben is elérhető.

adax wifi compact norvég fűtőpanel, kis helyet foglaló elektromos fűtés
Adax neo compact nordart fűtőpanel

Manuális vezérlés

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget. A hőfok szabályozható a kezelőn található gombok segítségével. A készülék ekkor is ki-be kapcsolva tartja a beállított hőfokot. Ha ennél bővebb lehetőségeket szeretne, akkor csatlakoztatnia kell a panelt a lakás wifi hálózatához és használni a telefonos alkalmazást.

Adax compact norvég távvezérelhető fűtőpanel

Távirányítás, távvezérlés

Ha a fűtendő helyiségben elérhető megbízható wifi hálózat, akkor intelligens épületvezérlés nélkül is szabályozhatja távolról a hőmérsékletet. Ehhez mindössze egy okostelefonos alkalmazást kell letöltenie és párosítani a készülékeket a helyi wifi hálózattal. Ezek után Ön a világ bármely pontjáról távolról irányíthatja a fűtőpaneleket, programozhatja működésüket és ellenőrízheti az aktuális hőmérsékletet.

Norvég adax compact fűtőpanel központi vezérléssel, központi irányítású elektromos fűtés

Az okostelefon a központi egység

Mivel minden Adax Wifi Compact panel beépített wifi vevőegységgel rendelkezik, így Önnek csak a fűtőpanel(eke)t kell megvásárolnia, nincs szükség külön központi egység beszerzésére. Ezáltal lényegesen olcsóbban építheti ki okos fűtését. A központi egység szerepét a családtagok okostelefonja fogja betölteni.

Könnyen használható alkalmazás

Az Adax Wifi applikáció teljesen magyar nyelvű és kezelése percek alatt megtanulható. Az alkalmazás főbb lehetőségei:

 • Irányíthatja otthona fűtését a világ bármely pontjáról
 • Fűtőpaneljeit zónákba rendezheti és azokat külön vezérelheti
 • Egyéni, részletes programokat állíthat be életvitelének megfelelően
 • Gyerekzár beállításával letilthatja a fűtőpanel manuális állítását
 • Mérheti és nyomon követheti az egyes fűtőpanelek fogyasztását
 • Fűtőpaneljeit integrálhatja meglévő okosotthon rendszerébe
 • Riasztást állíthat be minimum és maximum hőmérsékletre
 • Öntanuló módban a fűtőpanel “megtanulja” a helyiség hőleadását, felfűtési idejét

adax wifi norvég távolról vezérelhető fűtőpanel applikáció okostelefonhoz
Nordart adax compact applikáció távirányítós panelhez
Norvég okosfűtés, gazdaságos, okostelefonnal irányítható elektromos központifűtés
adax norveg elektromos fűtés okosotthon

Opcionális okosotthon vezérlő

Ha a fűtőpanelt külső termosztátról szeretné vezérelni, vagy vezetékes okosotthon rendszerhez csatlakoztatni, akkor az Adax Wifi fűtőpanel mellé megvásárolhatja az Adax SLX vezérlőt. Ez a fűtőpanelbe gyárilag szerelt vezérlőt váltja ki. A vezérlők cseréje roppant egyszerű, egy mozdulattal elvégezhető

 

Google home, alexa okosotthon vezérléshez integrálható, illeszthető

Okosotthon rendszerekbe illeszthető

Az Adax Wifi alkalmazásban könnyen párosíthatja az Adax Wifi és különböző okosotthon alkalmazások regisztrációit, így egy applikáció segítségével irányíthatja a fűtőpaneleket és otthona többi okoseszközét. A támogatott alkalmazások:

 • Google Home
 • Homey
 • Amazon Alexa
 • Tibber
 • Future Home

Fürdőszobába szerelhető elektromos wifi fűtőpanel. Kis helyszükséglettel

Fürdőszobábák fűtésére is alkalmas

Az Adax Wifi Compact készülékek használhatóak fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is, IP24-es besorolásuknak köszönhetően fröccsenő víz és pára ellen védettek. Fürdőszobák fűtése esetén is ügyeljen a megfelelő felhelyezési magasságra, tehát a fűtőpanel alja a padlótól 10-20 cm-re legyen!

Gyors

kalkulátor

Pár adat gyors megadásával kiszámolhatja a fűtendő helyiség hőigényét, meghatározhatja a beépítendő elektromos fűtőpanel teljesítményét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kalkulált értékek tájékoztató jellegűek! A kapott eredmények nem minősülnek professzionális energetikai számításnak és / vagy ajánlattételnek! 

Ha részletes ajánlatot, energetikai számítást szeretne akkor a gombra kattintva adja meg a kért adatokat és szakértő kollégáink egyedi teljesítmény tervezetet – árajánlatot küldenek Önnek, 1-2 munkanapon belül.

 

Ha azonnal szeretne vásárolni akkor nincs más tennivalója, csak a gombra kattint, majd a hét panelméret közül, kiválasztja a kalkulált teljesítményhez legközelebb álló panelt, felfelé kerekítve.