GLAMOX FŰTŐPANEL – Vezérlés, hőmérséklet szabályzás

GLAMOX fűtőpanel vezérlése

A GLAMOX elektromos fűtés nagy előnye,

hogy tetszőlegesen megválasztható a fűtőpanel vezérlése.

  • Első lépés, hogy átgondolja, a fűtést milyen helyiségben szeretné használni és azt is, hogy milyen céllal. Ez azért lesz a későbbiekben fontos információ, mert a fűtőpanelekhez ki kell választania azt a termosztáttal egybeépített vezérlőt, amelyen be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet, vagy akár a saját igényeinek megfelelően be is programozhatja azt.
  • Az elektromos fűtőpanel tetején kialakítottak egy foglalatot, ahová ezek a termosztátok bepattinthatóak. Minden vezérlő folyamatosan méri a fűtendő helyiség pillanatnyi hőmérsékletét és hőmérséklet változását, ezekből a mért adatokból a vezérlő kiszámítja, hogy az adott helyiségbe mikor kell feltétlenül további hőt közölnie. Az automatika segítségével Önnek csupán a kívánt hőfokot kell beállítani és a készülék ezt garantálja.
  • Nem viszonyszámokat kell Önnek megszoknia, mint mondjuk 1, 2 fokozat, hanem °C-ban beállítja a kívánt hőfokot és kész. A glamox villanyfűtés termosztátoknak két fő típusa van, melyekről lejjebb olvashat.

glamox-futopanel-manualis-vezerlesEgy forgatógomb segítségével tetszőlegesen beállíthatja a fűtőpanelen, hogy hány fokot szeretne, a glamox villany radiátor ezt fogja garantálni a fűtendő helyiségben.

Amint elérte a kívánt hőfokot, kikapcsol és csak akkor közöl a helyiséggel hőt, amikor az feltétlenül szükséges.

A glamox fűtőpanel manuális “tekerős” termosztátja egyszerű, könnyen kezelhető, jelentősen kisebb bekerülési költséget eredményez, tehát olcsóbb árú lesz miatta a fűtőpanel. Ajánljuk idősebb embereknek, vagy fiatalabbaknak is, akik az egyszerűségre törekednek elektromos fűtőpanel választása és használata során. 

Kiválóan alkalmazható nyaralókba, olyan épületekbe ahol áramingadozás vagy rendszeres áramszünet várható, mivel minden esetben a beállított hőmérsékletre áll vissza, nem kell félni hogy az elmentett program megsérül vagy eltűnik. 

glamox-futopanel-digitalis-vezerlesA digitálisan programozható vezérlőegységgel fokra pontosan tudja állítani a kívánt hőmérsékletét az adott helyiségnek.

Amikor nem tartózkodik otthon, automatikusan takarékfunkcióra vált, így még kedvezőbb fogyasztás érhető el. A takarék funkció használatával ” betaníthatja ” glamox fűtőpaneljét, hogy alacsonyabb hőfokon üzemeljen ha nem használnak egy helyiséget, a beprogramozással kizárja a lehetőségét hogy elfelejti lejjebb állítani, ezáltal jelentős energia megtakarítás érhető el.

Tapasztalataink alapján a 6 – 8 órát vagy azt meghaladó időperiódust nem használt helyiségek hőmérsékletét, kifizetődő 2-3 celsius fokkal lejjebb állítani hogy pénzt és energiát takarítson meg fűtésrendszerével. 

Fűtőpanelt szeretnék rendelni

További kérdései vannak?