LIKEWARM padlófűtés hidegburkolat alá 105W(3,8mm-150W/m2-0,7m2)

14.000 Ft ÁFA-val

Beltéri elektromos padlófűtéshez használható fűtőháló, fűtőszőnyeg, kéteres fűtőkábellel szerelve. A fűtőkábel  3,8 mm vastagságú. A fűtőszőnyeg kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthető az aljzathoz. A fűtőszőnyeget az aljzatbetonra kell helyezni és burkolás előtt önterülő aljzatkiegyenlítőbe vagy csemperagasztóba ágyazni.

Garancia: 10 év

Leírás

ALKALMAZÁS
A beltérben használható fűtőszőnyegeink 50 cm széles tekercsben, többféle hosszúságban, gyárilag szerelt 2,5 m-es hidegvéggel kaphatóak. Alacsony beépítési magasságának köszönhetően, kiválóan alkalmazható felújításoknál, utólagos padlófűtés kialakítására.
A LIKEWARM padlófűtést készre gyártva, komplett csomagban kaphatja meg, kiemelkedően alacsony  árban. Az öntapadó felülete miatt extra gyorsan telepíthető. A telepítési útmutatóban leírtak szakszerű alkalmazása után, járólap, kőburkolatok vagy padlócsempe fűtésére kiválóan alkalmas.
A fűtőszőnyeg, elektromos padlófűtés üzemeltetéséhez speciális padlófűtés termosztát használata kötelező! A padlófűtés termosztátok két szenzorral is rendelkeznek, így mérik a padló és a levegő hőmérsékletét egyaránt.
Ha vizes helyiségekben, fürdőszobákban, mosókonyhákban, wc-ben alkalmaz elektromos padlófűtést, akkor a szakszerű vízzáró rétegek kialakításáról gondoskodni kell, a fűtőszőnyeg önterülő betonba ágyazása után!
Ezenkívül felhívjuk a figyelmet hogy elektromos padlófűtés kialakítása esetén, szakembernek kell gondoskodni a termosztátok bekötéséről, betáphálózat és szakszerű, szabványoknak megfelelő érintésvédelem kialakításáról!
MŰSZAKI ADATOK
Hidegvég hossza (m) 2.5
Teljesítmény (W) 105
Minimum beépítési magasság (mm) 5
Felület (m2) 0,7
Szükséges betáp (A) 0,7A
Tekercs hosszúsága (m) 1,4
Tekercs szélessége (m) 0.5
Vastagság (mm) 3,8