Beha Bluetooth fűtőpanel 1500W (0-15m2 fűtésére) 117x40cm

Egyszerű, tekerőgombos vezérlés és hagyományos kialakítás jellemzi a Beha elektromos fűtőpanelt. Bluetoothon keresztül okostelefonos alkalmazás segítségével is irányíthatjuk a készüléket, így a hatókörön belül okostelefonról vezérelhetjük és programozhatjuk a fűtőpanelt. Fürdőszobába is helyezhető. 5 év teljes körű cseregaranciával.

Szüks. betáp: 6,52A Kábel hossza: 150cm
Hossz:           117cm Magasság:        40cm
Mélység:       8,5cm Súly:                7,2 Kg

 

88.000 Ft ÁFA-val

3 készleten

A fűtőpanel teljesítményének és méretének kiválasztásakor a legfontosabb a megfelelő köbméterenkénti fűtési teljesítmény meghatározása. Ehhez kérjük, olvassa el a weboldalunkon található információkat, egyeztessen energetikusával, szaktanácsadónkkal vagy kérjen ingyenes árajánlatot.
A Beha PB Bluetooth fűtőpanel oldalfalra vagy tartó lábra szerelhető, megbízható norvég fűtés. Manuális termosztáttal vagy mobiltelefonjával, bluetooth kapcsolaton belül állíthatja be a kívánt hőfokot, programot, egyszerűen és gyorsan, amit a vezérlő automatikusan tartani fog, azaz magától kapcsolja ki és be a fűtést az Ön kényelme érdekében. A készülék fürdőszobába is szerelhető a zóna besorolási szabályok betartásával, melyeket szakember tanácsát kikérve tudhat meg.
A fűtőpanelt kiegészítő és fő fűtésre is lehet használni.