Adax Eco fűtőpanel 1400W (0-14m2 fűtésére) 101x33cm

Az Adax ECO norvég elektromos fűtőpanel a letisztult formák és az egyszerű kezelhetőség tökéletes találkozása. A tekerőgombos, digitális kijelző nélküli, elektronikus termosztáttal egyszerűen állítható be a kívánt hőmérséklet, valamint programozási lehetőségekkel tovább optimalizálható otthonunk fűtése. Fürdőszobába is helyezhető. 5 év teljes körű cseregaranciával.

További információkért az Adax ECO fűtőpanelről kattintson ide!

Szüks. betáp: 6,09A Kábel hossza: 130cm
Hossz:          101cm Magasság:        33cm
Mélység:       9,7cm Súly:                  8 Kg

 

94.000 Ft ÁFA-val

5 készleten

A fűtőpanel teljesítményének és méretének kiválasztásakor a legfontosabb a megfelelő köbméterenkénti fűtési teljesítmény meghatározása. Ehhez kérjük, olvassa el a weboldalunkon található információkat, egyeztessen energetikusával, szaktanácsadónkkal vagy kérjen ingyenes árajánlatot.
Az Adax Eco fűtőpanel oldalfalra vagy tartó lábra szerelhető, megbízható norvég fűtés. Manuális termosztáttal állíthatja be a kívánt hőfokot, egyszerűen és gyorsan, amit a vezérlő automatikusan tartani fog, azaz magától kapcsolja ki és be a fűtést az Ön kényelme érdekében. A készülék fürdőszobába is szerelhető a zóna besorolási szabályok betartásával, melyeket szakember tanácsát kikérve tudhat meg.
A fűtőpanelt kiegészítő és fő fűtésre is lehet használni.

További információk

Tömeg 8 kg